Ironw@re

Zeer tevreden. De beste klantvriendelijkheid ooit!!

Klant gericht. Word naar oplossingen gezocht. Hele snelle levering

Nick

Betrouwbaar en snelle levering

Levering binnen 24 uur

Ruime sortering en supersnel geleverd.

Snelle levering en ruime keuze.

Henk M

(Bewerkt)

Na betaling ontving ik een bevestiging dat er 2 dagen later (9-3-2017) afgeleverd zou worden. Vanwege het uitblijven van de levering heb ik de daarop volgende dag gebeld. Na enig uitzoekwerk bleek... Na betaling ontving ik een bevestiging dat er 2 dagen later (9-3-2017) afgeleverd zou worden. Vanwege het uitblijven van de levering heb ik de daarop volgende dag gebeld. Na enig uitzoekwerk bleek dat mijn bestelling zoek was geraakt bij hun externe distributeur. We hebben afgesproken dat er een nieuwe levering verstuurd zou worden die ik 2 dagen later in ontvangst heb genomen. Ter compensatie van het ongemak heeft men de verzendkosten teruggestort.

Na een enigzins stroeve start heeft men in ieder geval de moeite genomen om te blijven communiceren en mij de indruk te geven dat klantentevredenheid een hoge prioriteit heeft.

Snel en professioneel

Snelle levering,

kwaliteit

Geen ervaring

Looprol onderlopend en Aluminium onderrail besteld. Voordat ik de bestelling heb geplaatst nog geinformeerd naar mogelijkheden hoe deze te gebruiken. Prima en snel antwoord op gekregen via mail.... Looprol onderlopend en Aluminium onderrail besteld. Voordat ik de bestelling heb geplaatst nog geinformeerd naar mogelijkheden hoe deze te gebruiken. Prima en snel antwoord op gekregen via mail. Helaas bleek bij de levering 1 looprol te ontbreken. Hierover gemailt en gebeld. Vervolgens is hierop de volgende dag een nieuwe looprol opgestuurd.

Goed/snel bereikbaar. Goeie afhandeling bij problemen

Peter Kok Dienstverlening

Zeer goed

Nette vlotte levering

Andrea

Super snelle levering! En na het constateren van een klein foutje, een adequate en hele vriendelijke oplosding!