Ironw@re

Pieter Veenstra

De webwinkel heeft een enorm assortiment van geleiderails zodat ik precies kan bestellen wat ik nodig ben

Groot assortiment en snelle levering

A.C. Bakx

Ik ben op een zeer snelle en correcte wijze geholpen bij mijn bestelling.

Na een door mijzelf gemaakte fout uitstekend verdergeholpen.

fam. jurgens

Snelle levering en prima after sale service

keuba interieurs

Prima bedrijf

snel goed en duidelijk

koen

(Bewerkt)

Perfecte service! Snel en correct! Bedankt!

prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service

sintzen

Op internet gevonden

Snelle levering,vrijdags besteld en zaterdags al thuis.gaat hier om ladegeleider 20cm.prijs kwaliteit prima.

Super snelle levering

vroeg op de avond besteld, volgende dag in huis. goede kwaliteit producten

pieter eikelenboom

(Bewerkt)

Zeer slecht, bestelling op 25 oktober 2016, levering zou uiterlijk 3 november plaatsvinden.nu 18 november nog steeds niet geleverd. klantenservice geeft onjuiste leveringsdata door, belt niet terug... Zeer slecht, bestelling op 25 oktober 2016, levering zou uiterlijk 3 november plaatsvinden.nu 18 november nog steeds niet geleverd. klantenservice geeft onjuiste leveringsdata door, belt niet terug met juiste informatie. heb zelf meerdere malen moeten bellen. toegezegddat dezemorgen geleverd wordt.moet dat nog zien.

assortiment

Reactie Ironw@re:

Onze welgemeende excuses voor de wanprestatie heer Eikelenboom. Zoals in ons telefoongesprek aangegeven hadden we een voorraadverschil wat te laat werd opgemerkt waardoor order te laat werd... Onze welgemeende excuses voor de wanprestatie heer Eikelenboom. Zoals in ons telefoongesprek aangegeven hadden we een voorraadverschil wat te laat werd opgemerkt waardoor order te laat werd geleverd. Nogmaals onze welgemeende excuses.