Ironw@re

Jan van Lierop

Normaal

nvt

René

Super geholpen en spullen zijn ook top.

Deze ervaring was top, alles verliep zoals gepland, ook voor de spullen die nog besteld moesten worden. Informatie was ook goed.

JP Mens

Goed tot uitstekend.

Duidelijke en uitgebreide info over een product wat ik al een tijd zocht, snelle en correcte levering.

Het bestelde product is de dag na de bestelling afgeleverd en voldoet geheel aan de verwachtingen. Goede beschrijving en technische layout van het product.
Kortom een hele vette plus.

w.lugt8@upcmail.nl

Na een door mij verkeerde bestelling hebben ze dat prima en op een prettige manier opgelost door mij de goede te leveren.

vriendeklijk

Ton

Uitstekend!

Omdat ik niet precies wist wat ik nodig had voor een schuifdeur heb ik een afspraak gemaakt in Zwijndrecht. Hier ben ik uitstekend geholpen door Jan. Hij heeft me uitvoerig informatie gegeven over... Omdat ik niet precies wist wat ik nodig had voor een schuifdeur heb ik een afspraak gemaakt in Zwijndrecht. Hier ben ik uitstekend geholpen door Jan. Hij heeft me uitvoerig informatie gegeven over hoe ik de schuifdeur kon maken en wat ik hier voor nodig had. De materialen kon ik direct meenemen.

Karel Haighton

6 ladegeleiders besteld

De communicatie via email verliep heel erg goed en de informatie op jullie website is erg goed.

Klepscharnier paste in 35 jaar oude kast. Betalen via i-deal werkte niet / meerdere keren geprobeerd. Als de mogelijkheid betalen met i-deal wordt gegeven, moet dat ook werken!!! Verder naar wens... Klepscharnier paste in 35 jaar oude kast. Betalen via i-deal werkte niet / meerdere keren geprobeerd. Als de mogelijkheid betalen met i-deal wordt gegeven, moet dat ook werken!!! Verder naar wens afgewikkeld.

Freriks Furniture

Lade geleiders van 70 cm... tegen een goede prijs!

Prijs kwaliteit verhouding is erg goed!

M. Laaij

Bestelling prima verlopen van begin tot het eind en product is naar wens.

Alles is volgens de aangegeven volgorde verlopen