Ironw@re

Erwin

Zeer goed ! Werd keurig en snel geleverd. Ook het advies tijdens het bestellen verliep erg goed.

Product werd snel geleverd.
Service omtrent het bestellen is prima.

dietrich zijlstra

Super snelle levering en goede producten

snelle levering

Hoop spullen besteld.

Steeds feedback en meedenken.

Peter B

Perfecte afhandeling. Zeer snel en correct.

J.J. van den Aakster

Het ging allemaal vlekkeloos en snel en doelmatig

zie boven

Meubelmakerij Maarten Michielsen

Lage prijzen, op tijd verzonden, helaas geen montage-instructies bijgesloten

prijs

M. Vink

Bestelling en nabestelling Blum ladegeleiders

jan van donk

De bestelling ligt in de gang en volgende week gaan we monteren, dus veel kunnen we er nog niet over zeggen. We dachten legborden te krijgen van 60 cm breed, maar na een telefoontje, nadat de... De bestelling ligt in de gang en volgende week gaan we monteren, dus veel kunnen we er nog niet over zeggen. We dachten legborden te krijgen van 60 cm breed, maar na een telefoontje, nadat de bestelling was bezorgd, bleek dit 2x 30 cm te zijn. Voor ons ook prima, maar dit moet vooraf beter gecommuniceerd worden, lijkt mij.

Wolbers Klusadvies

Uitstekende ervaring met IronWare. In eerste instantie had ik te lade- dempers tot 30 kg. besteld en gemonteerd. Ondanks dat de laden lichter zijn werkte dit niet goed. Ik heb kosteloos de zwaardere... Uitstekende ervaring met IronWare. In eerste instantie had ik te lade- dempers tot 30 kg. besteld en gemonteerd. Ondanks dat de laden lichter zijn werkte dit niet goed. Ik heb kosteloos de zwaardere versie tot 70 kg ontvangen. Daarmee sluiten de laden goed.

IronWare wil veel doen om een tevreden klant te hebben.

dietrich zijlstra

Super snelle levering en top producten
prettig winkelen hier

super snelle levering helemaal top