Ironw@re

À

Mijn ervaring met ironware is niet best. In dit geval de klantenservice. Eerst was het al lastig om te vragen om een leverdatum. Toen dat vaststond heb ik de hele dag gewacht op mijn bestelling, om... Mijn ervaring met ironware is niet best. In dit geval de klantenservice. Eerst was het al lastig om te vragen om een leverdatum. Toen dat vaststond heb ik de hele dag gewacht op mijn bestelling, om na drie keer bellen om kwart voor vijf te horen te krijgen dat mijn vracht waarschijnlijk niet meer zal komen, aangezien de logistiek in Nederland niet is waar het zou moeten zijn en ironware er niets aan kon doen en de leverancier de schuldige was. Met lange vrachten bleek het lastig. Maar er kon ook geen telefoontje vanaf om de vertraging te melden. Enige pluspunt was wel dat er de volgende dag op zaterdag werd geleverd, maar ook dat kwam helaas later dan gepland.

Quercus

Snelle levering. In de voormiddag had ik 10 paar ladegeleiders besteld en de dag nadien werden deze in de vroege namiddag geleverd aan mijn adres in Vlaanderen.
De ladegeleiders zijn van...
De ladegeleiders zijn van zeer goede kwaliteit. Indien nodig zal ik er hier bij bestellen.
Helaas heb ik geen trackinginformatie ontvangen. Ik wist dus niet wanneer mijn order zou aankomen.

Snelle levering.
Degelijk materiaal.

lasservice nicolai

Snelle levering ,goed advies

Vraag snel beantwoord en een snelle levering .

Cobra-Bezorgings-Service

Geweldig

snelheid van levering

MoBiWorldTravel

Goede producten en meedenken met de klant; zo kom ik voor elk project weer terug.

Meedenken met de klant

Goed advies.
Snelle levering.
Er ontbrak een onderdeel, maar na een mailtje vlotte nalevering.

Goed advies.
Reactie op niet geleverd onderdeel.

Victor

Zelden zo een goede service gehad bij een bedrijf. Ik maak een fout bij het bestellen en IJzerwarenwinkel doet er alles aan om het goed voor mij op te lossen en nemen daarbij niet de makkelijkste... Zelden zo een goede service gehad bij een bedrijf. Ik maak een fout bij het bestellen en IJzerwarenwinkel doet er alles aan om het goed voor mij op te lossen en nemen daarbij niet de makkelijkste route. Helemaal TOP!! Een aanrader.

Veel keuze en mooie/goede producten

Andy Molenaar

Zeer positief, ben zeer goed geholpen

Afstersales contact.
Klantvriendelijkheid.