Ironw@re

Lans

Tot nu toe(1 order!!!) heel goed vwb snelle levering

tot nu toe(1 order!!!) heel goed vwb snelle levering

Slecht, van 24 uur service is geen sprake,
na zelfs contact te hebben gehad of het product voorradig is na 5 dagen pas geleverd.

Slecht, van 24 uur service is geen sprake,

Reactie Ironw@re:

Goede morgen,
Goede morgen,
Bedankt voor uw feedback en tegelijkertijd excuses voor het ongemak, ook namens TNT post. Zoals u hieronder kunt zien hebben wij op 3-6-2013 (dezelfde dag dus) de goederen al verzonden;
Trackingsnummer
3SEFUL000823229 Verzonden 3-6-2013
Status
Wij zullen contact opnemen met TNT post om te vragen waarom dit zo lang heeft geduurd.
Nogmaals excuses.

Aat Marree

Snelheid
Duidelijke site

Hugo van Velden

Ik zocht een bepaald product, werd er door een vriend op gewezen dat jullie bedrijf dit had. Toen op jullie site opgezocht, besteld en 3 dagen later geleverd> product voldeed aan de verwachting en... Ik zocht een bepaald product, werd er door een vriend op gewezen dat jullie bedrijf dit had. Toen op jullie site opgezocht, besteld en 3 dagen later geleverd> product voldeed aan de verwachting en ik was zeer tevreden.

Smit

Prima, vond snel wat ik zocht via Google.

Prima, vond snel wat ik zocht via Google.

Barbera

Prettig

Veel kennis, telefonisch adequaat geholpen.