ISBW

Cinzia

Leuke docent die goed uitlegde met praktijkvoorbeelden. Fijne twee dagen gehad.

Henk

Het was veel stof in korte tijd. (2 lessen per bijeenkomst). Docent en lesmateriaal was oke. Locatie (Utrecht) was lekker centraal en goed te bereiken. Extra hulp was alleen tegen forse betaling te... Het was veel stof in korte tijd. (2 lessen per bijeenkomst). Docent en lesmateriaal was oke. Locatie (Utrecht) was lekker centraal en goed te bereiken. Extra hulp was alleen tegen forse betaling te krijgen. Er was geen goede afstemming tussen docent en ISBW over het verkrijgen van deze extra hulp. De opleiding heeft tot op heden nog niets opgeleverd en zit nog te wachten op een diploma.

Ik vond de opleiding nuttig en het is vooral fijn om nu ook naslagwerken te hebben.

Mike

De opleidingsduur en de informatie is zeer karig. Zeker wanneer de kosten rond de 2200 euro zijn voor, in mijn geval, anderhalve maand studeren. De kwaliteit is erg weinig wat je voor een Post HBO... De opleidingsduur en de informatie is zeer karig. Zeker wanneer de kosten rond de 2200 euro zijn voor, in mijn geval, anderhalve maand studeren. De kwaliteit is erg weinig wat je voor een Post HBO studie krijgt.

Paula

Het was fijn geweest dat ik toch online lessen had kunnen hebben. Dat heb ik wel gemist.
tijden module 3.
tijden module 3.
Ook zijn er klachten over de beoordeling van het examen. De docent vindt het goed en de beoordelaar niet. Dat lijkt mij ook niet de bedoeling.

Leraar fantastisch, beoordeling zwaar zwaar klote geeft onvoldoende zonder motivatie komt over op snel nog geld verdienen echt onder de maat. Zou opleiding nooit aanbevelen bij andere alleen al op... Leraar fantastisch, beoordeling zwaar zwaar klote geeft onvoldoende zonder motivatie komt over op snel nog geld verdienen echt onder de maat. Zou opleiding nooit aanbevelen bij andere alleen al op beoordeling.

Anna

Een interesante opleiding. Ik heb het als leerzaam ervaren. Wel ben ik van mening dat de prijs-kwaliteit niet met elkaar in verhouding staat: ca. €2.200,- voor 6 lessen van een HBO module (normaal... Een interesante opleiding. Ik heb het als leerzaam ervaren. Wel ben ik van mening dat de prijs-kwaliteit niet met elkaar in verhouding staat: ca. €2.200,- voor 6 lessen van een HBO module (normaal betaal je ongveveer deze prijs voor een heel jaar collegegeld). Ook vond ik dat men niet flexibel omgaat met persoonlijke situaties en niet transparant in de kosten voor de studiematerialen. Ik had het boek al, dus wilde het automatisch toegestuurde nieuwe boek retourneren voor een teruggave van de kosten voor het studiemateriaal, maar dat kon niet. De reden was “dit hoort er standaard bij”. Bizar.

Hans

Het was een korte doch intensieve opleiding die ik gelukkig met goed gevolg met 1 examen heb afgerond. Ik ben zeer tevreden over de organisatie, de inhoud van de opleiding en de overdracht van... Het was een korte doch intensieve opleiding die ik gelukkig met goed gevolg met 1 examen heb afgerond. Ik ben zeer tevreden over de organisatie, de inhoud van de opleiding en de overdracht van kennis door de docent. Een klein vuiltje was wel dat ik had gekozen voor 6 avonden en dat werd 3 hele dagen. Dat vergde behoorlijk wat improvisatie in de wekelijkse planning, omdat behoorlijk wat stof in korte tijd doorgeworsteld moest worden. Maar per saldo zeer tevreden en de opgedane kennis goed toepasbaar.

Wieke

Goede inhoud van de opleiding, sluit goed aan bij mijn functie als hr adviseur. Studie belasting moet niet onderschat worden in combi met werk en prive.

Theo

Helaas heb ik de training (dag 2) niet volledig kunnen afronden ivm de corona maatregelen.