De trainingsdagen hadden meer relatie met de praktijk mogen hebben. Oefenen en Uitwerken met verschillende methodes uit Lean die je daarna beter kunt toepassen.
Jesper
De opleiding zelf vond ik...Erg goede en kundige docent. Ik had die liever niet fysiek gevolgd maar dat was uiteraard niet mogelijk, de digitale omgeving was een prima alternatief.
De opleiding zelf vond ik veel te veel gericht op Logistiek en te weinig op Supply chain, hierdoor sloot de opleiding niet goed aan op mijn beroepspraktijk en zal ik Supply chain profecionals ook niet adviseren deze opleiding te volgen
Was in algemeen leerzaam
Bianca
Ik heb heel veel geleerd van de opleiding die ik heb gevolgd. De docenten waren allemaal goed, waren enthousiast, behulpzaam en weten waar ze het over hebben. Alle modules sluiten heel goed...Ik heb heel veel geleerd van de opleiding die ik heb gevolgd. De docenten waren allemaal goed, waren enthousiast, behulpzaam en weten waar ze het over hebben. Alle modules sluiten heel goed aan bij de praktijk, ik kon er direct mee aan de gang. En dat werkt toch het beste, want dan blijft de geleerde stof goed hangen. Ik zou het ISBW bij iedereen aanraden!
Mark
Dacht dat ik vanuit mijn ervaring veel wist, maar dat viel nog wel tegen ben toch tot nieuwe inzichten gekomen. Heb de klassikale indien mogelijk als zeer prettig ervaren. Alles was goed...Dacht dat ik vanuit mijn ervaring veel wist, maar dat viel nog wel tegen ben toch tot nieuwe inzichten gekomen. Heb de klassikale indien mogelijk als zeer prettig ervaren. Alles was goed geregeld en de docenten voorzien je van goede en juiste feedback
Prima opleiding, die perfect aansluit bij de praktijk.
Sanel
Zeer goed opleiding die perfect sluit aan dagelijkse praktijk. Top docent met heel veel kennis en een hele leuke manier van les geven. Ben zeer tevreden en zal zeer zeker ISBW aan iedereen...Zeer goed opleiding die perfect sluit aan dagelijkse praktijk. Top docent met heel veel kennis en een hele leuke manier van les geven. Ben zeer tevreden en zal zeer zeker ISBW aan iedereen aanbevelen (heb al een van mijn medewerkers bij ISBW ingeschreven en ben van plan om nog 2 andere in te schrijven).
Inhoud van de opleiding sloot aan bij de eindopdracht en ook bij de praktijk.
Goed te combineren met een baan en gezinsleven. Online leren ging prima, genoeg interactie met medestudenten. Laatste module middels elearning gevolgd. Fijn dat je zelf makkelijk je tijd kan...Goed te combineren met een baan en gezinsleven. Online leren ging prima, genoeg interactie met medestudenten. Laatste module middels elearning gevolgd. Fijn dat je zelf makkelijk je tijd kan indelen, maar miste de stok achter de deur.