ISBW

Lesinhoud had wat meer mogen aansluiten op de theorie. Docent was goed, speelde goed in op wat er speelde bij de cursisten. Locatie was elke keer anders, dat was iets minder. Verder goede verhouding... Lesinhoud had wat meer mogen aansluiten op de theorie. Docent was goed, speelde goed in op wat er speelde bij de cursisten. Locatie was elke keer anders, dat was iets minder. Verder goede verhouding van tijd t.o.v. eindresultaat. Veel handvatten en praktische kennis opgedaan om verder mee aan de slag te kunnen.

Ron

Opleiding was uitdagend alleen veel Engelse termen waar ik niet in thuis was

Docenten zijn toegewijd en ervaren. Locatie en voorzieningen ook prima geregeld, ook in de coronatijd. Informatievoorziening is adequaat en correct. De aangegeven studiebelasting is lager dan het in... Docenten zijn toegewijd en ervaren. Locatie en voorzieningen ook prima geregeld, ook in de coronatijd. Informatievoorziening is adequaat en correct. De aangegeven studiebelasting is lager dan het in werkelijkheid is. Ook vind ik het niet prettig om de laatste moduleopdracht synchroon te volgen aan de scriptie. Men kiest niet voor niets voor een deeltijdopleiding i.c.m. werk. Als je alles voorbereid en goed wilt doen, streep je hele weekend dan maar gewoon weg.

Hetty

Joep is een goede leraar heel veel van mogen leren

Danielle

Ik vond het een hele nuttig opleiding veel van geleerd, leraar kon het goed overbrengen had goede praktijkvoorbeelden heel leerzaam!

Met name de module Coaching sluit direct aan binnen mijn werkzaamheden, waardoor ik door middel van de praktische handvatten die ik tijdens de opleiding kreeg, mijn gesprekken met medewerkers anders... Met name de module Coaching sluit direct aan binnen mijn werkzaamheden, waardoor ik door middel van de praktische handvatten die ik tijdens de opleiding kreeg, mijn gesprekken met medewerkers anders kon inrichten. Ik werd een coach in plaats van een professionele gesprekspartner, waardoor ik als coach veel meer dan tot op heden mijn collega's verder kan helpen met hun (coach)vraag, en dat door het stellen van specifieke open vragen en hen zelf inzicht te geven in hun situatie.

Blij dat ik de opleiding heb gevolgd om theorie achter de praktijk te horen. Goed om elke module met een opdracht af te sluiten zodat je wel in de theorie moet duiken. Kan meer theorie toepassen als... Blij dat ik de opleiding heb gevolgd om theorie achter de praktijk te horen. Goed om elke module met een opdracht af te sluiten zodat je wel in de theorie moet duiken. Kan meer theorie toepassen als vooraf verwacht.
klassikaal lesgeven blijft voor mij wel een must om de opleiding tot een succes te ervaren.

Diana

Kort samengevat:
Ik heb in de hele periode van de opleiding zeker mijn rugzak gevuld met de ervaring van de docenten, de lessen en alle informatie.
Dank zij deze leerzame jaar kan ik me...
Kort samengevat:
Dank zij deze leerzame jaar kan ik me persoonlijk ontplooien binnen de organisatie waar ik momenteel werkzaam ben.

Dank voor een leervolle jaar.

Anton

Treurig

Reactie ISBW:

Beste Anton,
Beste Anton,
Dankjewel voor je review. Wat jammer dat je deze ervaring met ons hebt. We nemen graag contact met je om jouw feedback samen te bespreken en te kijken hoe we je verder kunnen helpen. Je hoort van ons!
ISBW