ISBW

Manon Groen

Fijne docent en goede module van de opleiding zorgmanagement

Herbert van der Meer

Gevolgde opleiding is een goede opleiding waar ik in de praktijk gelijk gebruik van kan maken.
Type leraar is wel bepalend voor het succes van de module.

Danie van den Boogaart

De training was vooral praktijkgericht en gaf concrete handreikingen die in het dagelijks werk ook direct kon worden toegepast. Andersom was er veel ruimte om praktijksituaties mee te nemen in de... De training was vooral praktijkgericht en gaf concrete handreikingen die in het dagelijks werk ook direct kon worden toegepast. Andersom was er veel ruimte om praktijksituaties mee te nemen in de lesmodules en te bespreken in relatie tot de theorie.

M Evers KPN

Goede training waar ik veel aan heb gehad. De trainer was erg goed en hield rekening met hetgeen de cursisten graag wilden meenemen uit de training waardoor het heel persoonlijk werd.

Viecuri Venlo

Prima opleiding, sluit goed aan bij mijn persoonlijke praktijk situatie.

Lisanne Pouwels

Ik heb zeer goede ervaringen met ISBW. De lesstof en boeken waren ruim op tijd beschikbaar. Via 'e-connect' werd aanvullend lesmateriaal beschikbaar gesteld en kan je contact onderhouden met... Ik heb zeer goede ervaringen met ISBW. De lesstof en boeken waren ruim op tijd beschikbaar. Via 'e-connect' werd aanvullend lesmateriaal beschikbaar gesteld en kan je contact onderhouden met studiegenoten en de docent. Locatie en tijdstippen waren duidelijk terug te vinden. Het niveau van de lessen was goed, de hoeveelheid stof die behandeld is ook. De docent kon de stof goed vertalen naar de praktijk.