Veel geleerd tijdens de driedaagse training commerciële binnendienst. Theorie goed afgewisseld met praktijksituaties. Van de afsluitende case, een rollenspel met een acteur, heb ik erg veel geleerd!
Menzis, zorgverzekeraar
Geweldige cursus, vond het leuk om naar de lessen te gaan De leraar geeft boeiende lessen, wat mij heeft doen insprireren
pluryn
Op niveau. goede aansluiting bij de praktijk.
N.M. Dorsman
Leerzaam, praktijkgericht, boeiend
SB Dijkstra
Zeer interessant, sloot voor mij goed aan bij huidige baan.
Yvonne
ISBW procesmanagement en kwaliteitsmanagement zijn goede lesmodules met goede docenten met kennis van zaken. Ook de groep medestudenten waarmee je de modules volgt vormen een goede bijdrage aan een...ISBW procesmanagement en kwaliteitsmanagement zijn goede lesmodules met goede docenten met kennis van zaken. Ook de groep medestudenten waarmee je de modules volgt vormen een goede bijdrage aan een rijke verscheidenheid van ervaringen en werksituaties. Dat werkt inzicht verhogend. De digitale studieomgeving is duidelijk en prettig om in te werken.
Marjet Zorge - ID College
Prima. Ik heb met plezier de twee modulen gevolgd van Coaching&verandering. Had voor de opdracht Management van een verandering een 10, mede door de tussentijdse feedback van mijn docent. De...Prima. Ik heb met plezier de twee modulen gevolgd van Coaching&verandering. Had voor de opdracht Management van een verandering een 10, mede door de tussentijdse feedback van mijn docent. De opdracht Coaching&intervisie is practisch waardoor HRM serieus bekijkt om dit met mij dit te gaan uitvoeren binnen mijn organisatie. De gesprekken met docent en medecursisten waren een verrijking voor mij.
margo weber
Goed georganiseerd en vooral zeer kundige en sympathieke lerares, Isolde Roggeveen.
Toke Hulsebos-Wouters
Basisopleiding Personeel & Organisatie. Pittige opleiding vooral als je aan het omscholen bent. Maar vragen werden snel en kundig beantwoord. Goede boeken. Examen moeilijk vooral...Basisopleiding Personeel & Organisatie. Pittige opleiding vooral als je aan het omscholen bent. Maar vragen werden snel en kundig beantwoord. Goede boeken. Examen moeilijk vooral als je geen praktijkervaring hebt, het gaat vooral over toepassingen. (Ik ben wel geslaagd)