Inhoudelijk waren de eerste twee modules goed, van de laatste (zorgmanagement) had ik meer verwacht. Ik miste een financieel stuk en het ging met name over de veranderde zorgregels waar ik niets...Inhoudelijk waren de eerste twee modules goed, van de laatste (zorgmanagement) had ik meer verwacht. Ik miste een financieel stuk en het ging met name over de veranderde zorgregels waar ik niets mee kon omdat ik in het ziekenhuis werk.
Laura Sprenkels
Leerzaam
Gemeente Koggenland
Ik vond de opleiding een goede opleiding. De modules zijn volgen kort na elkaar. Debtussenpoos mag hierbij iets langer zijn. Daarnaast ligt bij de moduleopdracht de focus op het format. De...Ik vond de opleiding een goede opleiding. De modules zijn volgen kort na elkaar. Debtussenpoos mag hierbij iets langer zijn. Daarnaast ligt bij de moduleopdracht de focus op het format. De focus zou wat meer op de inhoud mogen liggen.
Autohaag Zeeuw
Zeer professioneel!
Calvin Kranenburg
Goede locaties voor de lessen en kundige leraren
Merijn van Soelen
Angelique Martens
Ik vond de opleiding HBO middle management erg prettig, klassikaal stof doornemen, fijne lesmateriaal en goede docenten
Ingrid van Wijk/Metaaltechniek
Het theoretisch deel sloot goed aan bij de praktijk en het theoretisch examen. De begeleiding op het operationeel marketingplan dat we moesten schrijven was onder de maat. Plannen van meerdere...Het theoretisch deel sloot goed aan bij de praktijk en het theoretisch examen. De begeleiding op het operationeel marketingplan dat we moesten schrijven was onder de maat. Plannen van meerdere studenten waar de docent enthousiast over was, werden door het NIMA beoordeeld met zwaar onvoldoende, verkeerd onderwerp of met de hakken over de sloot voldoende beoordeeld. De docent heeft hiermee laten blijken niet op de hoogte te zijn van de eisen van het NIMA
Pauli Wijnen
- Interessante gevarieerde lessen. Leuk om les te krijgen van een leraar uit het vakgebied. - Opleiding op niveau, zeker van toegevoegde waarde op al eerder genoten opleiding. - Leuk om...- Interessante gevarieerde lessen. Leuk om les te krijgen van een leraar uit het vakgebied. - Opleiding op niveau, zeker van toegevoegde waarde op al eerder genoten opleiding. - Leuk om andere personen uit verschillende werkomgevingen tegen te komen. - Faciliteiten rondom opleiding goed georganiseerd.
wil pleijsier
Goede opleiding, intensief en veel huiswerk nog naast de cursusdagen