De opleiding was zeer toegepast op de praktijk. Ik kon het geleerde direct inzetten in de uitvoering van mijn werkzaamheden.
Midas Walhain
Duidelijk en zeer interessant. Sparren met collega's uit andere branches en op deze manier een andere inkijk krijgen op je eigen bedrijf.
Kaylee Eijer
De opleiding Effectief leidinggeven en beïnvloeden is zeer waardevol. Veel nieuwe kennis opgedaan, prettige leraren en veel interactie.
Sanne Hendriks
ISBW is zeer geschikt voor mensen die een studie doen naast hun werk. De beoordeling van mijn moduleopdracht vond ik helaas minder. Voor mijn gevoel werd hier weinig aandacht aanbesteed.
Lieke de Bruyckere
Goede leerzame training van 2 dagen, die van mij nog wel een dag langer had mogen duren. Erg interessant en een goede docent.
Rene Schaap VolkerSafeGuard
Goed en gedegen. Prima en enthousiaste leraren.
Soeniel
Rhenus
De gevolgde opleidingen heb ik positief en als vernieuwend ervaren. Het heeft mij in de uitvoering van de dagelijkse praktijk weer een mooie stap verder gebracht
Alexander Martijn
Goed! Bekwame instructeurs, laagdrempelig en werd altijd goed voor ons gezorgd.
Mike van Ingen / Gerritse IJzerwaren BV
Ja, zeer leerzame opleiding en ik heb voldoende theorie tot mijn beschikking om in de toekomst te gebruiken