Imane El Khalfioui

Heel goed!

Goeie kwaliteit, snelle levering

Ayfer Sari

Dé foto's op de website zijn misleidend en de verzendkosten voor zowel ontvangen als retouren belachelijk. En als je al hebt betaald dan moet je zo lang wachten totdat je je retourticket hebt.

Snelheid van de order.

Zie hierboven.

Alyssa

Geweldig

Goede kwaliteit producten en fantastische klantenservice. Ik werd heel vriendelijk geholpen aan de telefoon en mijn pakketje werd meteen verzonden zodat ik hem de volgende dag ontvangen had.

M.koc

Betrouwbaar en kwalitatief

Kwaliteit blijft jaren goed

Niet van toepassing

Saida

Ik heb hier de jersey ghimaar en de jersey vierkante hoofdoek van 145×145 cm gekocht. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit jersey stof waar van de ghimaars en vierkante grote hoofdoeken gemaakt... Ik heb hier de jersey ghimaar en de jersey vierkante hoofdoek van 145×145 cm gekocht. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit jersey stof waar van de ghimaars en vierkante grote hoofdoeken gemaakt zijn. Ik ben van plan om alle kleuren van deze grote jersey stof hoofddoeken te kopen echt ideaal zijn ze.
Ik kan op recht niet wachten, zodra deze heup jersey stof ghimaars en vierkanten hoofdoeken 145x145 cm aangevuld worden met verschillende kleuren op voorraad krijgen dan sla ik ze meteen in, in alle kleuren. Ook ben ik erg tevreden over de surves elhmdlh.

Ik had iets besteld en kreeg 2 stuks van het zelfde. Ik nam contact op meteen werk kon ik het opsturen en kreeg ik ook mijn geld terug. Echt een prima ervaring.

Producten die uitverkocht zijn van de website afhalen graag. Zo is het voor de klant snel vinden wat tie zoekt en wat er nog is.
Alvast bedankt.

Volita Venhorst

Altijd tevreden.

Ik had iets nodig met spoed nodig, en s'avonds besteld , de volgende ochtend al in huis, super bedankt !

Ik heb fijne jersey premium gezien , maar heel groot en instant , met steentjes , die wil ik in alle kleuren en er is een soort haarband van mesh , ( zoals onder een pruik) zodat je sjaal niet... Ik heb fijne jersey premium gezien , maar heel groot en instant , met steentjes , die wil ik in alle kleuren en er is een soort haarband van mesh , ( zoals onder een pruik) zodat je sjaal niet afglijdt , hebben ze ook nog nergens, die zoek ik.

Narin Houssein

Kwaliteit

Goede communicatie

Meer actieprijzen

Ilse Fatehmahomed

Altijd heel blij met mijn bestelling

Kan ook de winkel bezoeken

Geen opmerkingen

Fad

Hele goede ervaring! Op tijd geleverd goede service , kleuren komen overeen met de foto’s