Snelle verzending, goede kwaliteit kleding, nette website.
Hele goede kwaliteit kleding en beschrijving van de kledingstukken zijn on point.
Mooi verpakt met gepersonaliseerde boodschap
Checken dat de kleding(slipdress) goed genaaid is.
Heb zelf even moeten retoucheren aangezien ik dit ging dragen voor een trouw en geen tijd meer had voor terug te sturen en opnieuw te bestellen.
Communicatie, informatie en levering
Nvt
Snelle levering..
Verzendkosten en retour kosten weg laten.
Meer sportkleding toe voegen in assortimenten.
Goede en klantvriendelijke service. Mooie diverse kledij in verschillende stoffen,kleuren en prijzen.
Hey Sinem,
Bedankt voor je mooie review!
Geniet ervan :D
Liefs,
Chanel
Snelle bezorging, zoals aangegeven. Topkwaliteit en met aandacht ingepakt en verzonden.
N.v.t.
Hey Rix,
Fijn dat je het contact als prettig hebt ervaren :D
CHanel
Goede kwaliteit en hele goeie klantvriendelijkheid
Hey Kavita,
Bedankt voor je mooie woorden :D
Hier doen we het allemaal voor!
Chanel
Dit product was van zeer goede kwaliteiten, beter dan de mannenkleding een aantal jaren geleden (qamees). Verpakking was heel mooi etc.
Meer islamitische producten voor mannen.
Hey,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Dit waarderen wij enorm :D
Mooie lange producten
Bestellingen beter controleren
Een sterkepunt is dat de kleding ingekort kan worden. Heel handig als je kort bent.
Het is jammer dat de kleding vaak voor vrouwen wordt gemaakt vanaf een lengte van 1.60m. Al is er een inkortingsservice zit de kleding niet zoals het zou moeten zitten als je het aandoet. Om een...