Super goed geholpen
Hulp
Reactie Islamitischekleding.nl:
Hey Danique,
Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat je zo goed geholpen bent =)!
Hulp
Hey Danique,
Chanel
Fijne stof niet doorzichtig makkelijk aan te trekken
De kosten naar België veel duurder om die reden naar Nederland laten verzenden
Hey Sinem,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Fijn dat je zo tevreden bent over het product! Geniet ervan =)
Chanel
Kwaliteit stof/diversiteit qwa abayaah/hijaab etc
Voor jonge meiden/tieners ook die prachtige abayaahs in jullie assortiment opnemen.
Hey Samira,
Bedankt voor je mooie review! Wij zullen binnenkort een nieuwe tiener collectie uitbrengen.
Houd de website in de gaten!
Communicatie.
Hey Melissa,
Heel fijn om te horen dat je onze communicatie als prettig ervaart! We hopen je snel weer terug te zien bij ons op de webshop.
Chanel
Mooi ingekort en materiaal is goed
Er was geen informatie over hoe ik een khimar kan stylen. Mijn eerste keer khimar gekocht dus daarom weet ik niet hoe het moet zitten rond mijn gezicht.
Hey Khaleda,
Wat super leuk dat je je eerste khimar bij ons hebt gekocht! Je kan ons altijd een berichtje via instagram, facebook, onze webshop of via de mail sturen met je vragen.
Wij...
Duidelijk ingedeeld
Hey Yesmin,
Bedankt voor je vertrouwen en steun! We hopen je snel weer terug te zien bij ons op de webshop!
Alles prima 1000/1000
Hey Meliha,
Bedankt dat je voor onze webshop kiest! Wij waarderen dit enorm!
Geniet ervan =)
Alles
Hey Tasbieh,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten! Dit waarderen wij enorm!
Heel leuk om te lezen dat je de kleding zo leuk vindt. Geniet ervan...
Amazing customer service
Advice to people buying from USA or CANADA just go with the dhl shipping it’s faster and the money spent is totally with it!!
Goed product
Niks
Hey Noah,
Super om te lezen! Bedankt voor al je vertrouwen en steun!
Groetjes,