Lyna Ben moussa

Helaas waren de jurken echt megaaaaa lang voor een dame van 1,60 moest er helaas 20 cm ingekort worden bij mij verder goede kwaliteit iets aan de dunne kant maar mooie abayas zeker blij mee los van... Helaas waren de jurken echt megaaaaa lang voor een dame van 1,60 moest er helaas 20 cm ingekort worden bij mij verder goede kwaliteit iets aan de dunne kant maar mooie abayas zeker blij mee los van de lengte

Mooie duidelijke fotos

Lengte erbij vermelden

Beste Lyna,
Beste Lyna,
Allereerst hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Jammer dat de lengte niet okay is. Voor de volgende keer, onze producten hebben een maattabel die je kunt raadplegen. En daarnaast hebben wij ook een inkortservice. Heeeel veel klanten maken hier gebruik van en vinden dit ook een geweldige service.
Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet contact op te nemen met onze klantenservice!
grt
Karim

Patrycja Szyinska

Maschallah

Netjes

...

Hey Patrycja,
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent!

Hasnae Mesbahi

Snelle levering en de Abaya was heel mooi. Ik ben er blij mee dat ze betrouwbaar zijn.

Snelle reactie en levering plus mooie artikelen.

Ik vond t gewoon goed.

Hey Hasnae,
Bedankt dat je voor onze webwinkel kiest! Dit waarderen wij enorm! Mocht je vragen hebben, dan staan wij voor je klaar =)

Nadine

Snelle verzending, keurig verpakt en de abaya + hoofddoek zijn van goede kwaliteit!

Kwaliteit/prijs verhouding

Geen.

Hey Nadine,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten! Wij waarderen dat enorm! Wij hopen je terug te zien op onze webshop.

Harun Yigitsoy

Mooie qamis net kwaliteit gekocht. Snel geleverd. Zeker tevreden over mijn aankoop.

-product van kwaliteit
- duidelijke Web site
-snelle levering

Hey Harun,
Enorm bedankt voor de mooie woorden! Wij ontwerpen en produceren de USW-collectie zelf. Dat kan je ook terug zien aan de kwaliteit =) . Geniet ervan!

Boudouhi

Top

Snelle communicatie, goede service

Zo houden

Hey Boudouhi,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Wij helpen onze klanten graag =)

Nabila

Snelle service! En product en kwaliteit zoals beschreven! Zeer tevreden klant!

Kwaliteit

Hey Nabila,
Hey Nabila,
Fijn om te horen dat je zo positief bent over de service! We hechten veel waarde aan kwaliteit en zijn blij dat dit opgemerkt wordt. We hopen je snel weer terug te zien bij ons in de webshop.

Khadija A

I had a great experience!

You can really see that they are doing their best to always improve. Mashallah 🤍

I have no improvements points or tips.

Sura Posulu

Ik ben 183 cm lang en heb eindelijk lange abaya’s kunnen vinden!

Mooie stof

Geen! Ga zo door

Hey Sura,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Wij hebben er bewust voor gekozen om verschillende lengtes aan te bieden, zodat eenieder een passende abaya kan dragen.

Pieternel

Mijn eerste 2 hijaabs (instant cross viscose) via deze webshop aangeschaft.

Goede communicatie, zeer snelle levering en netjes verpakt.

Ik zou niets kunnen bedenken!

Hey Pieternel,
Bedankt dat je voor onze webwinkel kiest! Fijn dat je de communicatie als prettig ervaart =) We doen er alles aan om dit zo te houden!