Ilse

Goede service en klantgericht. Kwaliteit van de stoffen is geweldig. De bestelling is met zorg ingepakt. Al met al heel tevreden met mijn bestelling.

Dicht bij en makkelijk om je bestelling op te halen. Vriendelijk personeel.

kan echt niets bedenken.

Osman

Zeer goed. Nog nooit met zoveel zorg een pakketje gekregen. Persoonlijk kaartje en een lekker geurtje eraan! Zeer snel verzonden.

Goede kwaliteit stof. Zeer netjes en met zorg verpakt. Heel snel verzonden. Zeer uitstekend.

Geen verbetertips. Het was uitstekend!

Tamara

Snelle levering goede kwaliteit wel wat aan de dure kant

Snelle levering goede kwaliteit

Iets te duur een abay met hoofdoek of abay met khimaar is samen 65 euro plus verzending komt al snel op de 72 euro

Zuster

Topservice en producten van een heel goede kwaliteit. Allahoumma baarik.

Klantvriendelijkheid (bereikbaarheid en klantvriendelijke oplossingen).

Geen.

Quira

Tegenvallend product, stof kwaliteit niet te vergelijken met wat beschreven stond op de website. Ontzettend doorschijnende abaya!

Eerlijke product informatie

Mariska

Erg mooi en snel geleverd

Mooie kwaliteit stof

Firdaous

(Bewerkt)

Snelle levering zelfs in Duitsland

Duidelijke uitleg bij de producten

1- website: Na mijn mening te veel zijkopjes (waar ook gedeelte geen producten in staan) dat maakt het wat ingewikkeld. (Misschien de lege kopjes grayout maken?)
2- producten: Meer grote...
2- producten: Meer grote kindermaten (was alles uitverkocht en of kinderlijke kleuren) of xxs in normale vrouwe maten. Ikzelf ben 1.52m en het meeste past mij jammer genoeg niet.
3- producten: De ontvangen producten hebben een kruidige geur. De kleding/hijabs zal ik eerst moeten wassen voor gebruik.

Yasmine

Ik ben super blij. Ik heb een khimaar met een abaya besteld en die stof is zooo mooi en zit zooo lekker. Ook werd hij vet snel geleverd. Moge Allah Subḥānahu wa ta’alā jullie rijkelijk belonen!

Meryem

Top

Goede kleding

Mischien iets meer details vertellen op de site over het product

OemArwa

Erg mooie abaya’s met een heerlijke kwalitatieve stof Allahumma baarek!

Snelle verzending

Ga zo door!