Mounia

Zichtbaar prachtige kwaliteit en afwerking, hele mooie designs en alsnog heel betaalbaar. Mijn vaste adres!

Mooie afwerking, betaalbare prijzen, vaak nieuwe producten in het assortiment maar vaste basics.

Persoonlijkere shop ervaring in de showroom. Ik heb er niet specifiek om gevraagd maar heb tijdens mijn bezoek vaak vragen gehad. Die werden dan kort beantwoord en moest dan weer wachten tot iemand... Persoonlijkere shop ervaring in de showroom. Ik heb er niet specifiek om gevraagd maar heb tijdens mijn bezoek vaak vragen gehad. Die werden dan kort beantwoord en moest dan weer wachten tot iemand langs liep.

Ymr

Tevreden elhamdoulilah

Zeer klantvriendelijk, klachten/opmerkingen worden geaccepteerd en er wat mee gedaan.

Duidelijke info over kledij en of duidelijke foto's.

Sandra

Geweldige service en geweldige producten!

Service en kwaliteit van de producten

Ga zo door!

Zahra

Goed service, snelle levering

Zena

Fijne ervaring en levering was supersnel. Erg tevreden:-)

Duidelijke info op de website. Snelle levering, goede service met een persoonlijke touch. Toegevoegd een kaartje met bedankt voor je aankoop die en die heeft het voor je ingepakt.

Arnold Abu Abu Hureira

Hele simpele opzet van de site.

Snelle levering. En een goed aanbod.

Meer mannen kleding.

Sumaya

Mooi kleding en gooie kwaliteit. Ik ben heel erg blij mee, Sommige kleren had ik 2,5 geleden gekocht ze zijn nog mooi. de kwaliteit van islamitischekleding.nl is TOP!

Goed kwaliteit

Naglah

Snelle levering alleen bij de hoofddoeken daar de nemen niet. Beschreven inverband met terug sturen de juiste naam aanvinken..

Mooie hoofddoeken en snelle leveren.

Namen duidelijk bij elke hoofddoek

Marouane

Goede kwaliteit, goede service, fijne site, duidelijke maten, goed voor mannen en vrouwen. Zeker een aanrader!

Nadya

Super goed