Mariam Talhaoui

Mooie hoofddoeken en een snelle levering.
Het retouren wordt je ook erg makkelijk gemaakt met een duidelijke uitleg. Erg fijn!

mooie producten

Tatjana

Snelle levering en vriendelijk en goed verpakt

Alles was super

Geen verbeterpunten

Latifa

Heel positief,

Er was een fout opgetreden bij de bezorging van mijn pakket er ontbrak namelijk een item. Na een mail van mijn kant is dat meteen de volgende dag opgelost en werd het product alsnog opgestuurd. Heel... Er was een fout opgetreden bij de bezorging van mijn pakket er ontbrak namelijk een item. Na een mail van mijn kant is dat meteen de volgende dag opgelost en werd het product alsnog opgestuurd. Heel netjes.

Is voor mij niet van toepassing

Amal/Amal-Zorg

Ik vind de service super. Ik heb mijn bestelling snel gekregen. Geen lange wachttijden. Gewoon ideaal.

De kleuren van de kledingstukken zijn heel mooi. De diversiteit van de kledingstukken. Heel georganiseerd.

Misschien is het een mogelijkheid om met maten te gaan werken? Ik weet niet of jullie het al doen. Maar bij kledingstukken zijn best groot uitgevallen. Ik wou het niet retouren omdat het perfect is... Misschien is het een mogelijkheid om met maten te gaan werken? Ik weet niet of jullie het al doen. Maar bij kledingstukken zijn best groot uitgevallen. Ik wou het niet retouren omdat het perfect is voor mijn gebeden.

Maria

Ik koop al jaren bij islamitischekleding en ben altijd erg tevreden met alles. Er is een groot aanbod. Er zijn maten voor langere dames. Goede afbeeldingen en duidelijke maten.

Een groot aanbod. De foto's zijn heel duidelijk. Ik ben superblij met de verschillende lengte- en breedtematen. Mooie website. Altijd netjes verpakt. Ik vind het ook fijn dat er zowel goedkopere... Een groot aanbod. De foto's zijn heel duidelijk. Ik ben superblij met de verschillende lengte- en breedtematen. Mooie website. Altijd netjes verpakt. Ik vind het ook fijn dat er zowel goedkopere items als meer luxe items zijn. Zo investeer ik zelf liever in mooier materiaal dat er elegant uitziet en duurzamer is, ook al is het wat duurder. Ik probeer van fast fashion af te stappen en betaal voor kwaliteit.

Wat ik mis is dat ik niet bij alle abayaat heel duidelijk kon vinden van wat voor stof ze gemaakt waren. Ik koop bijvoorbeeld liever geen polyester. Bij een groot aantal zag ik het overigens wel... Wat ik mis is dat ik niet bij alle abayaat heel duidelijk kon vinden van wat voor stof ze gemaakt waren. Ik koop bijvoorbeeld liever geen polyester. Bij een groot aantal zag ik het overigens wel staan.

Wat ik daarnaast jammer vind vanuit het aspect van klantenservice, is dat ik een abaya besteld had van 69.95. Op de dag dat ik de abaya ontving ging er een 20% kortingsactie op die abaya in. Dat scheelt toch 14 euro. Ik vroeg of ik misschien het verschil kon terugkrijgen, maar dat kon niet volgens de klantenservice. Ikzelf ben ook ondernemer en in zo'n geval ben ik coulant. Want mensen gaan dan opnieuw bestellen en het vorige retourneren. Dat is niet duurzaam en kost de ondernemer bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal en tijd om de retournering te verwerken. Ik vind het ook een stukje klantenbinding, zeker bij een vaste klant die vaak reclame voor jullie maakt, om dat wel te doen.

Erika

Heel netjes geholpen toen ik een vraag had. Het pakket was de volgende dag binnen. Met zorg ingepakt, heel mooi.

Maten kloppen previes

Dzek

Geweldig ga O door er zijn te weinig zo als julie

Snele servis

Iets meer info in nederlandse benaming van spulen

Haris

Vriendelijk, snelle service, vertrouwelijk.

Klantvriendelijk

Nvt

Youssef

Ik heb een hele goede ervaring gehad met dit bedrijf. Ik had eerst een verkeerde maat geleverd gekregen, maar nadat ik dit heb gemeld bij ze, zijn ze gelijk met een oplossing gekomen. Ik mocht mijn... Ik heb een hele goede ervaring gehad met dit bedrijf. Ik had eerst een verkeerde maat geleverd gekregen, maar nadat ik dit heb gemeld bij ze, zijn ze gelijk met een oplossing gekomen. Ik mocht mijn bestelling kosteloos retourneren en de juiste maat had ik de volgende dag al in huis. Hele goede service. Zal zeker vaker hier bestellen. De producten die ze verkopen zijn overigens ook van zeer goede kwaliteit.

Denkt met de klant mee en is heel klantvriendelijk.

Assortiment uitbreiden

Gamze Senturk