Asma Claassen

Assalamu alaykum we.wb., op jullie verzoek schrijf ik bij deze mijn ervaringen met mijn bestelling. Ik heb vorige week een aantal kledingstukken besteld. Ik was vergeten de kortingscode toe re... Assalamu alaykum we.wb., op jullie verzoek schrijf ik bij deze mijn ervaringen met mijn bestelling. Ik heb vorige week een aantal kledingstukken besteld. Ik was vergeten de kortingscode toe re passen, maar dat werd handmatig aangepast, wat ik fijn vond, want anders had ik de bestelling moeten annuleren en opnieuw bestellen. Ik kreeg vervolgens een track and trace code met daarbij het tijdslot voor de bezorging. Dit bleek niet te kloppen, omdat PostNL de zending nog niet in ontvangst had genomen en het tijdslot niet was aangepast, waardoor ik helaas voor niets thuis ben gebleven. Als ZZPer is dat voor mij helaas niet alleen tijd- maar ook inkomstenverlies. Toen het pakket binnenkwam ben ik de items direct gaan passen. Helaas blelen enkele items te klein te zijn, waar ik al bang voor was, aangezien jullie grootste maten vaak niet groot genoeg zijn voor mijn lengte en breedte (maat 52, lengte 180cm). De items die ik heb gehouden zijn mooi, maar helaas wel erg warm vanwege het synthetische materiaal. Voor gebruik buiten is her heerlijk, want het laat de wind goed door. Voor het terugzenden van de items die te klein waren koos ik voor DPD, maar het dichtstbijzijnde pakketpunt bleek permanent gesloten en het tweede pakketpunt dat ik probeerde was in de binnenstad, zonder parkeergelegenheid voor de deur. Terugzenden via PostNL zou gemakkelijker geweest zijn.
Ik ben nog in afwachting van de stornering van de korting en de geretourneerde items.

Mooie kleding

Zie beschrijving hierboven

Sakina Achhoud

Ik koop al jaren bij islamitischekleding.nl. ben altijd tevreden zowel om de kwaliteit de service en verzendingen. Allah y rawnek moge Allah swt jullie risq vermeerderen In Sha Allah

Kwaliteit

Eigenlijk niks en anders misschien nog sneller verzenden....

Oum Aishah

Ik had wat vragen over mijn bestelling en ik werd goed en snel geholpen, de levering was ook heel snel! Ik ben ook erg tevreden over de jilbaab en ghimaar alhamdoelillaah.

Klantvriendelijk!

L.

Gebedskleding gekocht, netjes in gepakt!

Selda Bas

Goede service

brian collens

Snel geleverd alleen jammer dat een van de bestelling te klein was dat hij niet past op mijn hoofd maar daar kunnen zij niks aan doen

snel geleverd, goede kwaliteit

Het is lastig om je hoofd goed te meten ik had gedaan zoals het beschreven was maar is toch net iets te klein maar daar kunnen zij niks aan doen.

Yasmina Aarkoub

Over het algemeen zeker goed

Mooi aanbod, strakke website

Bij de pearl hoofddoeken zag ik dat sommige kleuren gekoppeld waren aan dezelfde foto, waardoor ik niet wist welke nou de echte kleur weergaf

Armagan Kayadelen

Ik heb eerst een onlinebestelling geplaatst, daarna opgehaald en in de winkel gepast. Ik kon mijn retour ook meteen teruggeven in de winkel. Heel fijn!

Heel behulpzaam en geduldig met de klant

Salla Diallo

Erg tevreden

Snelle bezorging, alles zag er goed uit Alhamdouliah!

Niks is me opgevallen

Wies

Goede kwaliteiten, betaalbare prijzen en snelle levering

Duidelijk alles aangegeven op de website

Geen.