Samira Assahali

Nvt

Niet

Tunay Cincinoglu

Ik heb er al meerdere keren besteld en het is elke keer top!

Snelle levering en goede kwaliteit voor een prima prijs!

Heb ik niet :)

Goed ingepakt

Snel geleverd

Duidelijk maten noteren...

Sara Belhaj

Top bedrijf Allaahumah barek!!!!

kwaliteit is super en zeker niet verwacht

Ani Amarouch

Duidelijke foto’s en maten! Snel in verzenden! Helaas erg jammer van de verzendkosten €4,95 en dat bij een bedrag van €120,- een artikel was opeens niet meer op voorraad en toevallig net de artikel... Duidelijke foto’s en maten! Snel in verzenden! Helaas erg jammer van de verzendkosten €4,95 en dat bij een bedrag van €120,- een artikel was opeens niet meer op voorraad en toevallig net de artikel waarvoor ik in eerste instantie ging bestellen. Geen vraag gehad of ik überhaupt dan wel de rest wil hebben. Erg jammer nog steeds.

Duidelijke foto’s en metingen

Klant contacteren of gedeeltelijk bestelling wel gestuurd mag worden als een artikel niet meer op voorraad is.(ik heb echt de rest er maar bij besteld,.het ging me juist om de artikel die... Klant contacteren of gedeeltelijk bestelling wel gestuurd mag worden als een artikel niet meer op voorraad is.(ik heb echt de rest er maar bij besteld,.het ging me juist om de artikel die geannuleerd werd)

A

Erg snel en makkelijk! Zo heb ik heb ik al binnen 10minuten een reactie met een actie ontvangen van Karim na mijn vraag.

Erg snel en klantgericht!

Geen!

Sini Suhonen

Het was de eerste keer dat ik via jullie website besteld en ik was zeer tevreden met mijn aankoop en jullie snelle levering

Zeer snelle levering

Ik was zo tevreden dat ik geen verbeterpunten kan denken

lili

Good