Angelique Otterspeer

Beste Angelique,
Super bedankt voor het schrijven deze mooie review en jouw enorme beleefdheid. Dit helpt ons enorm! Veel plezier met de aankopen en heel graag tot snel!

Widad Laiymani

Snelle levering en goede kwaliteit kleding

Mooie kwaliteit stof

De prijzen omlaag gooien

Amina Elouali

Alhamdulilah

Alles

Niet veel

Beste Amina,
Super bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de aankopen.

Duygu Alkan

Fijne website, makkelijk te vinden. Snelle levering.

Snelle levering, prachtige kleding

Geen verbeterpunten

Beste Duygu,
Super bedankt voor het achterlaten van zo'n mooie review! Tot je dienst en hopelijk tot snel. Veel plezier met de aankopen.

Nilesh Harpal

Zeer snelle service en leuke cadeaus en bedank kaarten

Duidelijk overzicht op de webshop. Snelle levering en een leuke manier van klantrelatie leggen

Beste Nilesh,
Beste Nilesh,
Wat een fantastische review heb je voor ons achtergelaten met een glimpje over hoe wij met onze klanten wensen om te gaan. Klant staat bij ons hoog op de lijst en fijn dat je dat ziet. Heb je nog tips? please let us know!
Grt

Anna Rubinowicz Abad

Hello. I am always satisfied with the service. The clothes are of very good quality.

Very good workmanship of clothes. Always nicely packed.

I wouldn't change a thing. Just keep doing😊

Dear Anna,
Dear Anna,
What a wonderfull review you have left. Jazaki Allahoughairan! We really hope to offer much more in the future to keep you statisfied with us. For now take care and see you soon online at our webshop!
Br

Antonia

Snelle levering en goede producten

Snelle levering, fijne stof

Geen verbeterpunten

Beste Antonia,
Thank you so much for the great review! en graag tot snel ;)
Veel plezier met de aankoop.

Karima Taoussat

Wel goed alleen zijn de jurken veel te lang dus misschien ook kortere jurken maken

Heel leuk verpakt en goede stof

Ook kortere jurken maken

Beste Karima,
Beste Karima,
Dank voor de review! Onze lengte van de jurken is afgestemd op een gemiddelde persoon. Om toch de jurken passend te hebben, bieden wij al sinds enige tijd een inkortservice aan. Graag tot snel

Jordy

Mooie variatie van kledingsoorten en ook van goede kwaliteit. Daarnaast worden de producten snel geleverd!

Grote aanbod aan verschillende kleding

De website kwam ik met toeval tegen, maar misschien meer adverteren want ik denk dat veel mensen deze winkel heel erg waarderen.

Beste Jordy,
Super leuk dat je een review hebt achtergelaten. Erg bedankt voor de mooie beoordeling. Jouw tip is erg waardevol voor ons, nemen wij zeker mee. Graag tot snel ;)

Salma Elhaddadi

Salaam alaikom,
Service is echt top. Er wordt goed met je gecommuniceerd. Kleding van top kwaliteit!

Top bedrijf moge Allah jullie bedrijf gezegenen

Beste Salma,
Beste Salma,
Allouma Ameen voor jouw dua! Wat een fantastische review heb je achtergelaten. Wij zijn erg blij mee om dit te lezen. Hopelijk een life time fan van ons. Graag tot snel insha Allah