Duidelijke en handige site om te bestellen

Bij opties levering wel jammer dat er niet bijstaat tot hoe laat het kan zijn als je geen leveringsvoorwaarden kiest. Omdat ik na 17u weg moest koos ik voor de zekerheid dan maar voormiddag en kwam... Bij opties levering wel jammer dat er niet bijstaat tot hoe laat het kan zijn als je geen leveringsvoorwaarden kiest. Omdat ik na 17u weg moest koos ik voor de zekerheid dan maar voormiddag en kwam er 25 euro bij wat de duurste keveringskosten ooit zijn die ik betaald heb

Ik kwam bij installatie uiteindelijk 1 pakje tekort en wilde bij bestellen maar dan terug zoveel leveringskosten zag ik niet zitten.

Ik heb nog steeds geen factuur onvangen

Reactie isolatiemateriaal.be:

Beste klant. Bedankt voor uw aankoop. Normaal gebeurt de facturatie automatisch per mail de avond dat de goederen bij ons vertrokken zijn. Misschien zit de factuur in uw spam folder? We sturen u in... Beste klant. Bedankt voor uw aankoop. Normaal gebeurt de facturatie automatisch per mail de avond dat de goederen bij ons vertrokken zijn. Misschien zit de factuur in uw spam folder? We sturen u in elk geval een duplicaat per mail.

Brams

Isolatie besteld

?

Prima.

Snelle behandeling van orders. Mogelijkheid tot afhalen.

Afhaalpunten

Lemmens

Alles is perfect verlopen

Vriendelijk telefonische contacten en vriendelijk behulpzame chauffeur.

Goede opvolging van probleem bestelling

Geen , goed gedaan

decaesteker

Nikel

rapide

pas d avis

Reactie isolatiemateriaal.be:

Merci de vos commentaires positifs.

DE BOECK

Super snelle levering

Levering tot op de plaats waar ik het nodig heb, super vriendelijke mens

Pascal

Livraison Non conforme à la commande

envoi rapide

Ne pas se tromper dans la préparation de commande

Colautti

Uitstekende prijs/kwaliteit

Prijs, kwaliteit, deftig ingepakt voor verzending en op tijd geleverd. Geen enkele opmerking.

Aanvaarden van Ecocheques van Edenred

Reactie isolatiemateriaal.be:

Bedankt voor uw positieve commentaren. Spijtig genoeg kunnen wij via Mollie (online betaalpartner) geen Ecocheques van Edenred aanvaarden. Dit gaat echter wel via de terminal aan onze balie in... Bedankt voor uw positieve commentaren. Spijtig genoeg kunnen wij via Mollie (online betaalpartner) geen Ecocheques van Edenred aanvaarden. Dit gaat echter wel via de terminal aan onze balie in Mechelen.