Lemmens

Positieve ervaring

Correcte afhandeling

Betere omschrijving van de goederen. Ik bestelde in de outlet een hoeveelheid isolatieplaten van 12cm dikte en kreeg de juiste hoeveelheid aangeleverd maar een dikte van 6cm. Vermits het ging om een... Betere omschrijving van de goederen. Ik bestelde in de outlet een hoeveelheid isolatieplaten van 12cm dikte en kreeg de juiste hoeveelheid aangeleverd maar een dikte van 6cm. Vermits het ging om een zolderkamer extra te isoleren maakte het niet zoveel uit alleen dubbel werk

Criel

Ok

Prijs- kwaliteit

Afhaalpunten om verzendkosten te beperken

Ik had last minute een kleine hoeveelheid isolatieplaten van 3 cm nodig die ik nergens anders op voorraad vond. Ik heb hiervoor telefonisch contact gehad. Dat verliep zeer vlot en behulpzaam.... Ik had last minute een kleine hoeveelheid isolatieplaten van 3 cm nodig die ik nergens anders op voorraad vond. Ik heb hiervoor telefonisch contact gehad. Dat verliep zeer vlot en behulpzaam. Levering de volgende werkdag bleek nog mogelijk, hoewel de website dit niet aangaf.

Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijke en behulpzame medewerker.

De concrete leverdatum werk enkel telefonisch bevestigd. De digitale communicatie vermeldde levering een dag later. (Maar de levering gebeurde wel zoals telefonisch afgesproken.)

Dirk B.

Uitstekende service!

snelle en correcte levering, mogelijkheid om levermoment te kiezen, diesnt na verkoop

Bart

Super ervaring.

Bereikbaar ingeval een probleem en zoekt actief mee naar oplossingen

Heb niet zo’n goede ervaringen met de koeriersdienst dpg. Overweeg een betrouwbaardere partner ….

Vermaerke

Zeer slecht

E-mails beantwoorden zou al een deel van de oplossing zijn.

Reactie isolatiemateriaal.be:

We hebben u inderdaad meermaals gebeld om een oplossing te vinden (en niet gemaild). Door het lange weekend van 12 tot 15 augustus konden wij u met onze transporteur niet de door u verwachte... We hebben u inderdaad meermaals gebeld om een oplossing te vinden (en niet gemaild). Door het lange weekend van 12 tot 15 augustus konden wij u met onze transporteur niet de door u verwachte service beloven. Spijtig dat u dit zo negatief ervaart.

Valcke

Efficiënt, vlotte commuinicatie

Vlotte communicatie

De verpakking is niet zo stevig; daardoor lagen platen bloot bij het lossen. Ik was van plan de pakketten buiten te laten liggen, maar moest nu wel plek binnen zoeken wat gezien de omvang van de... De verpakking is niet zo stevig; daardoor lagen platen bloot bij het lossen. Ik was van plan de pakketten buiten te laten liggen, maar moest nu wel plek binnen zoeken wat gezien de omvang van de pakketten niet zo handig is.

Nicolas

Uitstekend klantdienst en advies op materialtypes. Zeer helpvol, professioneel, en vriendelijke dienst

Helpvol, professionneel, vriendelijk

Website soms niet bereikbaar (niet mogelijk te clicken)

Reactie isolatiemateriaal.be:

Bedankt, dat horen we graag.

Van Hooydonck

Ik heb online isolatieplaten aangekocht.

Duidelijke website-informatie over het materiaal en duidelijke prijzing

Geen idee

Alleen positieve ervaringen. Alle informatie staat overzichtelijk op de webstek, goede communicatie, levering op het gewenste tijdstip. Nette verpakking.

De 'tweede keuze' panelen, wij konden alvast geen foutjes vinden. Maar naast het ecologische ook een economische besparing van meer dan 300 euro.

Ben nog aan het zoeken ;)