Nulens

Zeer goede communicatie

Klantvriendelijk , telefonisch dadelijk bereikbaar, bij verkeerde bestelling , dadelijk een oplossing gezocht zodat ik de juiste goederen nog op tijd kon krijgen . Top . Ik ben uiterst tevreden .

Die zo verder .

Neven

Producten voldeden aan beschrijving

Prijs/kwaliteit

Track and trace

Vanhorenbeeck

Duidelijke webshop

als ik 45€ extra betaal voor een levering ná 12u wil ik ook dat de leverancier ná 12u aanwezig is en niet om 11h35. Mijn € 45 was dan ook helemaal voor niets betaald. Dat vinden we een beetje... als ik 45€ extra betaal voor een levering ná 12u wil ik ook dat de leverancier ná 12u aanwezig is en niet om 11h35. Mijn € 45 was dan ook helemaal voor niets betaald. Dat vinden we een beetje afzetterij.

De levering was onvolledig, dit is de volgende dag rechtgezet.

Snelle rechtzetting.
Makkelijk bereikbaar.
Goede communicatie.

Bestelling was onvolledig.

Mijn beoordeling is positief

Ik gebruik eps 100 om windsurf boards te maken, voor mij moet de densiteit kloppen, ik heb wel ondervonden bij de bewerking dat de korrels gemakkelijk los komen, misschien moet ik mijn techniek... Ik gebruik eps 100 om windsurf boards te maken, voor mij moet de densiteit kloppen, ik heb wel ondervonden bij de bewerking dat de korrels gemakkelijk los komen, misschien moet ik mijn techniek aanpassen de hardheid en sterkte zijn ok.
Ik kan kleinere hoeveelheden bestellen bij jullie, voor mij ideaal.

Ik heb gezien dat het transport gebeurt met een grote oplader, dat zou volgens mij gerust kunnen met een kleinere wagen en kunnen de transportkosten lager, waardoor je een aparte afzetgebied... Ik heb gezien dat het transport gebeurt met een grote oplader, dat zou volgens mij gerust kunnen met een kleinere wagen en kunnen de transportkosten lager, waardoor je een aparte afzetgebied verkrijgt en ook omdat in Nederland ze je automatisch beschouwen als een grote afnemer.
Voor mij mogen de platen ook beschadigd zijn, de hoeken bijvoorbeeld die vallen normaal toch weg.

J'ai trouvé votre societe par le net. Le contact téléphonique qui s'en est suivi etait tres cordial. La livraison fut a temps. Le seul bemol et non des moindres, l'isolant acheté etait fort détrempé... J'ai trouvé votre societe par le net. Le contact téléphonique qui s'en est suivi etait tres cordial. La livraison fut a temps. Le seul bemol et non des moindres, l'isolant acheté etait fort détrempé par endroit. Je l'ai malgré tout utilisé mais je pense que ce n'etait pas optimal. J'ignore si le problème provient de vos stockages ou du transport. Le jour de livraison le temps etait tres sec. BaV

Zie voor

Materiaal dat ik gekregen heb was nat.

Reactie isolatiemateriaal.be:

Bonjour. Notre stockage est couvert, donc l'humidité provient de la chaine logistique. Nous aurions pu échanger les paquêts détrempés. Comme il sont placés, ceci n'est plus possible malheureusement.... Bonjour. Notre stockage est couvert, donc l'humidité provient de la chaine logistique. Nous aurions pu échanger les paquêts détrempés. Comme il sont placés, ceci n'est plus possible malheureusement. Pour de la laine de roche, cela ne posera pas de problème de les avoir utilisés.

Olandezos

Professioneel en behulpzaam

Goed om me samen te werken

Verhoeven

Snelle nalevering toen er een pakketje mankeerde

Tom

Relatief snel