G. Cosmetics Bvba

Onze ervaring was heel erg goed.

Goede service, snel afhandeling van vragen!

Voor ons eigenlijk geen opmerkingen

Zeer goed

kwaliteit aangeboden produkten zeer goed en voortreffelijke prijs

niets te melden hier

Snelle reactie

Bedrijf online gevonden dank zij levering specifiek isolatiemateriaal.

gemakkelijk online bestellen, veel materiaal voorradig, groot assortiment, snelle afhaling mogelijk, goede hulp bij inladen.

locatie is moeilijk te vinden, ligt in een uithoek in een industriezone...

Van Goethem

Top

Alles conform afspraken

Nihil

Uschi Neefs

Top!

Goede, snelle, duidelijke communicatie. Altijd bereid om te helpen!

Slechte dienstverlening

Op de website kiest men een leverdatum. Deze werd niet gerealiseerd. Na zelf te bellen en te vragen waar mijn levering bleef werd me verteld dat een product niet in voorraad was. Heb toen gevraagd... Op de website kiest men een leverdatum. Deze werd niet gerealiseerd. Na zelf te bellen en te vragen waar mijn levering bleef werd me verteld dat een product niet in voorraad was. Heb toen gevraagd om te switchen naar een product dat wel in voorraad was + zeker 1 dag later te leveren gezien fe werken dan starten. Was geen probleem. Realiteit: weer niet tijdig geleverd. Opnieuw gebeld. Zou nog komen. Realiteit: geen track&trace nummer ontvangen+ is pas een dag later gekomen.
Wat ik verwacht is dat een leveringsdatums wordt gerealiseerd en als dat niet mogelijk is ik munstens een dag VOORAF wordt verwittigd zodat ik de werken kan verschuiven+ ik verwacht automatisch een track & trace nummer te ontvangen.

Reactie isolatiemateriaal.be:

Beste klant. Het spijt ons dat we de gewenste leverdatum niet hebben gerealiseerd, en dat de gewijzigde bestelling net te laat aankwam bij ons magazijn zodat onze pakketdienst ze niet meehad de dag... Beste klant. Het spijt ons dat we de gewenste leverdatum niet hebben gerealiseerd, en dat de gewijzigde bestelling net te laat aankwam bij ons magazijn zodat onze pakketdienst ze niet meehad de dag zelf. Onze pakketdienst krijgt wel steeds het GSM nummer bij de opdracht en op dit nummer krijgt u normaal gezien automatisch de track&trace code voor uw levering. Wat hier is misgelopen kunnen we moeilijk achterhalen. We kunnen dit spijtig genoeg niet meer rechtzetten maar hopelijk doet u bij een volgende gelegenheid toch nog beroep op De Isolatieshop.

Snelle levertermijn (hoewel er bij mijn eerste bestelling al een dag vertraging was).
Goede verpakking.

Mijn pallet nam 0.65 laadmeter in op de wagen (260x60). Wat overeenkomt met ongeveer 2 "palletplaatsen". Dan lijkt me 100 euro aan leveringskosten redelijk veel. Zeker als de levertermijn dan niet... Mijn pallet nam 0.65 laadmeter in op de wagen (260x60). Wat overeenkomt met ongeveer 2 "palletplaatsen". Dan lijkt me 100 euro aan leveringskosten redelijk veel. Zeker als de levertermijn dan niet gerespecteerd wordt. Een koerierdienst had dit voor het zelfde bedrag op een afgesproken uur kunnen uitvoeren.

Therry

Heel goede ervaring , gevonden op het internet, gecontacteerd en duidelijke antwoorden

Genoeg uitleg , duidelijk antwoord op de gestelde vraag

Géén

Zeer vlot verlopen