Huyers R

Vlotte levering. Gekozen voor een B-keus product, doch van zeer goede kwaliteit. Snel antwoord op mijn mail met een vraag/opmerking.

Vlotte levering. Zeer correct. Groot aanbod

Website: Omwille van de lange kolommen in het keuzemenu lukte het me niet om tot onder te geraken waardoor ik de rubriek installatiemateriaal niet kon bereiken (Website bezocht via Firefox op een... Website: Omwille van de lange kolommen in het keuzemenu lukte het me niet om tot onder te geraken waardoor ik de rubriek installatiemateriaal niet kon bereiken (Website bezocht via Firefox op een Linux mint systeem) Omwille van dit euvel, 2 bestellingen geplaatst en gevraagd of ze niet gewoon samengevoegd konden worden. Dit ging niet, maar de verzendkosten van het installatiemateriaal zouden teruggestort worden. Helaas heb ik deze €14 nog niet gezien.

niets speciaals

niks te verbeteren

Mertens

Via internet gevonden. Bedrijf is nieuw in België.

Goede klantenservice , ben raad komen vragen aan Sandra en zij heeft me perfect geholpen. Ruime keuze aan materialen aan zeer kompetitieve prijzen.

Internet site gaf heel wat problemen met betaling via debit en credit kaart (werkte niet). Heb dan gevraagd een overschrijving te sturen en kreeg email met bank nummer.....om zeker te zijn effe... Internet site gaf heel wat problemen met betaling via debit en credit kaart (werkte niet). Heb dan gevraagd een overschrijving te sturen en kreeg email met bank nummer.....om zeker te zijn effe gebeld , want een email met banknummer lijkt niet echt professioneel.

Carlos

Correct opgevolgde afspraken.
Goede prijs / kwaliteitsverhouding.
Vriendelijk personeel.

Alles

Niets

prijs en behulpzaam personeel bij afhalen.

De eerste keer dat ik iets besteld heb

Snelle levering,

Goede ervaring, producten werden mooi verpakt geleverd binnen een paar werkdagen. Alles wat besteld is, werd effectief geleverd.

Snelle levering en veel op stock.

Laten weten hoe de producten worden geleverd. Opligger, kleine vrachtwagen,...

Van biesen

Correct

Stipte levering

Alles prima verlopen

De Sutter

Eenvoudig om online te bestellen, voldoende info over producten, snelle levering met telefoontje van chauffeur 1 uur vooraf, kortom 10/10.

Gewoon zeer goede ervaring