Top

Mevr aan de alie heeft goede technische kennis

Wanneer men telefonisch zegt terug te bellen, verwacht ik dat er teruggebeld wordt!

Pieter

Vlotte site en correcte levering

Levering perfect zoals mijn opgegeven voorkeur (4 dagen later)

Duidelijker communiceren dat er nog vrij veel transportkosten bijkomen, bvb door te vermelden 'transportkosten worden berekend volgens uw winkelwagen'

Reactie isolatiemateriaal.be:

Bedankt voor uw positieve evaluatie. We noteren uw opmerking en proberen dat zeker te verbeteren in de toekomst.
De Isolatieshop.

Tim

A++++

Vlotte afhandeling!

Heel correct en vlotte service. Ook heel goed geholpen in het kader van een alternatief omdat een bepaald product uit stock was.

Heel goede communicatie, service, leveringstermijnen

De chauffeur ging ons contacteren voor de levering, dit is niet gebeurd waardoor wij niet wisten waar de levering ging geplaatst worden. Uiteindelijk is de isolatie perfect op de oprit geplaatst dus... De chauffeur ging ons contacteren voor de levering, dit is niet gebeurd waardoor wij niet wisten waar de levering ging geplaatst worden. Uiteindelijk is de isolatie perfect op de oprit geplaatst dus het was minder erg dan beschreven :)

Delaere

Gemakkelijk zoeken op de site naar de gewenste isolatie, veel keuze

een stuk goedkoper dan de doe-het-zelf winkels, wat handig is bij een verbouwing

Reactie isolatiemateriaal.be:

Bedankt voor uw positieve review. We proberen het zo te houden.

direct

David

Zeer goede ervaring. Rap antwoord op berichten. Goeie prijzen en rap geleverd. Ik ben particulier en heb zelf isolatie geplaatst.

Advies, prijs en leverings tijden.

Een volidge comprehensive gids voor het isolatie bevenop de informatie op verschillende plaatsen. Voor iemand die er niks van kent nog de plaatsing nog de verschillende bestaande opties.

Brede keuze, praktische tips op de website, snelle levering, professioneel.

Levering aan huis! Er zijn niet veel bouwmateriaal winkels die dat doen!

De levering gebeurde met een grote oplegger vrachtwagen, niet super handig in een stedelijke omgeving (alles is toch goed gebeurd).

Asiedu

Top Bedrijf

Accuraaat en Qualitatief

Gratis levering bij bepaald bedrag