Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.4/10
Bekwaamheid van de monteurs van Isoprofs
7.8/10
Nakomen van afspraken
6.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Isoprofs
8.2/10

C.Bhattacharyya

Very professional. Did the job quickly and efficiently.

Wat viel u in positieve zin op?

The two technicians were quick, effectively and clearly knew what the were doing despite the inclement weather on the day.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

Maybe, give a solution on an existing issue in the house before the expected insulation date so that it can be fixed beforehand.

J R van de Laar

Grondige inspectie van de woning en een gedegen advies.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke en behulpzame installateur.

Geen.

H. Dahmen

Werken volgens afspraak en leveren het werk netjes af.

Wat viel u in positieve zin op?

Ze hebben goed en netjes gewerkt

Ga zo door

Slechte communicatie en adminstrat ie

Wat viel u in positieve zin op?

personeel, ijverig beleefd en deskundig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

betere telefonische bereikbaarheid en betere administratie

Bourgonje

Niet bereikbaar/ geen antwoord op mails /
Werk uitvoer is prima

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

Bereikbaar zijn bij vragen ed

Reactie Isoprofs Isolatie:

Excuses voor het ongemak. Wij proberen iedereen zo goed mogelijk te woord te staan en zo goed mogelijk te helpen via de mail en telefoon.

loek

Omdat afspraken niet kloppen sms 730 dan mail tussen 10 en 12 ,
Omdat afspraken niet kloppen sms 730 dan mail tussen 10 en 12 ,
zelf bellen komen om 14 uur uiteindelijk 15.30 uur .had ook het gevoel dat deze monteurs weinig tijd hadden . ook waarom niet de opdracht helemaal afgemaakt nu moeten er nog mensen komen om roosters te plaatsen ,daar ik roosters heb denk ik dat ze even een kijkje komen nemen of het wel nodig is . er is altijd wel iets dat het werk uitloopt als gepland mensen wachten ,dan even bellen we komen wat later .

Wat viel u in positieve zin op?

dat ze heel snel hun werk deden ben nog niet in de kruipruimte geweest kijken hoe ze het hebben gemaakt .

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

betere afspraken plannen en het project in een keer afmaken

Reactie Isoprofs Isolatie:

excuses voor het ongemak hoe het bij u gelopen is. Kunnen wij even contact met u opnemen of het goed afgehandeld is.

Medewerkers spraken zeer slecht tot geen Nederlands.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

Zorg voor Nederlands sprekende monteurs. Met deze monteurs die geen Nederlands en zeer slecht Engels spraken viel bijna niet te communiceren.

Reactie Isoprofs Isolatie:

Wat vervelend wij proberen altijd vriendelijk en sociaal aan het werk te gaan

Isoprofs is een zeer onprofessionele organisatie . Beantwoorden geen email of telefoon en reageren niet op een klacht. Monteurs spreken geen Nederlands of Engels en hebben geen gereedschap bij zich,... Isoprofs is een zeer onprofessionele organisatie . Beantwoorden geen email of telefoon en reageren niet op een klacht. Monteurs spreken geen Nederlands of Engels en hebben geen gereedschap bij zich, zoals een verlengkabel of boor. Sturen de factuur en certificaat op voordat de opdracht afgerond is en zijn zeer snel met aanmaningen en incassobureau.

Niets natuurlijk.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Isoprofs?

Isoprofs moet leren te communiceren en een klacht oppakken en naar behoren afhandelen. Tevens moeten ze deskundig personeel inzetten.

Reactie Isoprofs Isolatie:

Wat vervelend voor u kunnen wij misschien even contact opnemen kunnen wij verder kijken wat we voor u kunnen doen

Dat is hun keuze

niks