2025 beoordelingen

2025 Reviews

NORISK IT

Flexibel en meedenkend

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Flexibel, gemakkelijk en meedenkend.

See Tickets Benelux

(Bewerkt)

De mannen op de wagen waren erg vriendelijk en sociaal. En snel klaar met de klus. In ons mailcontact hadden jullie vermeld dat we zouden worden gebeld voordat jullie kwamen. Dit is niet gebeurd.... De mannen op de wagen waren erg vriendelijk en sociaal. En snel klaar met de klus. In ons mailcontact hadden jullie vermeld dat we zouden worden gebeld voordat jullie kwamen. Dit is niet gebeurd. Maar het was geen probleem want jullie kwamen op een prima moment. Verder vond ik het mail contact ook erg prettig. En overwegen wij zeker om jullie in de nabije toekomst te benaderen voor een van onze andere locaties.

Nu is het ook zo dat m

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Vriendelijk personeel, goed mail contact. Er werd mij gezegd dat ik gebeld zou worden voordat de wagen er was. Dit is niet gebeurd

Vitasys BV

Komen hun afspraken na, doe graag zaken met ze.

ga vooral zo door

SOAPEOPLE

De heren waren zeer slagvaardig, na het begeleiden van de beide heren naar de IT opslagruimte hebben ze volledig zelfstandig de ruimte geleegd en de IT apparatuur vernietigd. Ik kreeg daarbij ook... De heren waren zeer slagvaardig, na het begeleiden van de beide heren naar de IT opslagruimte hebben ze volledig zelfstandig de ruimte geleegd en de IT apparatuur vernietigd. Ik kreeg daarbij ook nog de gelegenheid hoe dit vernietigen in zijn werk ging. Ook werd een keurig bewijs van vernietiging verstrekt. Kortom zeer professionele behandeling ontvangen.

Geen op of aanmerkingen

SafetyCT

Duidelijke communicatie, snelle service

Egon Zehnder

Zeer prettig!

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Netjes op tijd en behulpzame medewerkers!

Philips

Uitstekende service, zoals altijd!

Betrouwbaar en snelle service. Datavernietiging 100%

Videotronic Infosystemens Nederland

Snel, vriendelijk en accuraat

geen idee

Erwin

We wijn erg blij met de klantvriendelijkheid en de snelle en correcte communicatie.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Alles liep goed enkel verbeterd punt kan zijn een duidelijkere planning. Want ik moest van een andere locatie er heen, dus was een duidelijk beeld van aankomst gewenst.

Sita

Snel en professioneel geholpen.

Heel klantvriendelijke medewerkers.