2025 beoordelingen

Goed, duidelijk

M. van Spaandonk

Uitstekend

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Enig verbeterpunt zou bereikbaarheid in vakantieperiode zijn. Zou fijn zijn als volledige dienstverlening en contact ookogelijk is in de zomervakantie. Dit is voor ons en waarschijnlijk meer... Enig verbeterpunt zou bereikbaarheid in vakantieperiode zijn. Zou fijn zijn als volledige dienstverlening en contact ookogelijk is in de zomervakantie. Dit is voor ons en waarschijnlijk meer bedrijven een rustige periode om een grote opruimactie in te plannen. Voor de rest uitermate tevreden

Van den Brand

Keurig, vlot, professioneel

nvt

Strong OUtsourcing BV

Goed!

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Sterk, ze gingen op vakantie maar ze namen nog de moeite om langs te komen. Echt top!

Dejima Optical Films

Prettige en makkelijke manier om van je rommel af te komen. Daarnaast wordt de data betrouwbaar vernietigd en evt spullen herbruikt. Recycling en veilig opruimen ten top.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Wel even van te voren bellen hoe laat de vrachtwagen er is, zoals men beloofd had te doen.

Information Maker B.V.

Online een afspraak gemaakt en binnen een week was al on IT afval opgehaald, top service!

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Geen enkele zorgen alles werd voor ons gedaan.

RSG NO Veluwe

Prima, na telefonisch contact snel een afspraak op het gewenste tijdstip. Vakkundige en snelle medewerker/chauffeur.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

snel en betrokken, zonder gedoe.

montae&partners

Altijd goed!

Sterke punten, verbeterpunten of tips

niets meer aan doen, gewoon zo doorgaan

Venrooijbouw

Op tijd, volgens afspraak, snelle afhandeling, prima !

geen opmerkingen