2025 beoordelingen

x

Leiderdorp Instruments

Uitmuntend

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Je wordt gebeld en op de hoogte gebracht wanneer zij langs komen.

Claassen Logistics

Nette en snelle communicatie. Goede service.

Suze

Snelle service en aardig personeel

Duidelijke en snelle communicatie

Martijn Santema / Hegeman Holding B.V>

Prima service!

Sterke punten, verbeterpunten of tips

In de bevestigingsmail stond een verkeerde datum

Rob Proosten

Snel contact en bijna nog sneller opgehaalde apparatuur. Vanaf contact moment dezelfde dag geholpen door een uiterst vriendelijke en vrolijke chauffeur.

Top.

Christian

Zeer doeltreffende opschoon operatie. Na het formulier ingevuld te hebben, afspraak gemaakt. Netjes een belletje 30 minuten voor aankomst, Vriendelijke gasten die doeltreffend alle oude spullen... Zeer doeltreffende opschoon operatie. Na het formulier ingevuld te hebben, afspraak gemaakt. Netjes een belletje 30 minuten voor aankomst, Vriendelijke gasten die doeltreffend alle oude spullen meenamen. 0€ factuur binnen een paar dagen in de mail en mijn opslag is weer leeg. Bedankt heren!

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Doeltreffend en to the point!

Ivo Mulders / ipv Delft

Mijn ervaring met IT-recycling is positief. Het inplannen van de afspraak ging redelijk soepel en de kopieermachine werd snel opgehaald. De kosten waren zoals afgesproken.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Nadat ik een eerste vraag per mail had gestuurd, duurde het een [aar dagen voordat er contact met mij werd opgenomen. Vervolgens werd het ophalen wel snel ingepland. Het inplannen op de website... Nadat ik een eerste vraag per mail had gestuurd, duurde het een [aar dagen voordat er contact met mij werd opgenomen. Vervolgens werd het ophalen wel snel ingepland. Het inplannen op de website verliep soepel, al werden er wel dubbele kosten vermeld. Na telefonsiche nevraag werd dit opgehelderd. De chauffeur kwam wat vroeger dan ik had doorgegeven, maar stelde zich soepel op en kwam later dezelfde dag terug. Het ophalen zelf verliep goed.

Hotbath B.V.

Snel en eenvoudig onze printer af laten voeren

Snel geregeld, vriendelijk personeel

Groot Notaris