2025 beoordelingen

Service datavernietiging
Onze chauffeur

2025 Reviews

HeatTeQ Refractories Holding BV

Prima service. Alles lekker snel geregeld.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Ik vond het vooral erg fijn dat alles zo snel geregeld werd. Binnen een week na mijn telefoontje werden de telefoons opgehaald en daarna hadden we binnen een dag de certificaten ontvangen.

Joop Kooistra / A house of happiness

Snel en flexibel. Ook al het ICT afval is meegenomen. Zeer goede ervaringen met IT-Recycling

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Flexibiliteit is een erg sterk punt. Op locatie gevraagd of er nog een zware kast met hardware mee kon. Dit was geen probleem.

Atos IT Solutions and Services B.V.

Het is professioneel bedrijf. Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van IT-recycling.
De tweede afspraak liep via een tussenpersoon er daardoor was er verwarring over de afspraak. We hebben drie uur zitten wachten voordat IT-recycling kwam opdagen.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Prettige mensen om mee te werken, professionele uitstraling en leveren goede kwaliteit.

Afspraken duidelijker communiceren met de klanten.

Continental Automotive Trading Nederland B.V.

Ophalen IT equipment & vernietiging harde schijven

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Beter aangeven in welk beperkt tijdsvenster de artikelen opgehaald worden en hier dan ook aan houden

Kipp & Zonen

Commercieel erg aantrekkelijk. Medewerkers vriendelijk in de omgang en correct. Alles naukeurig uitgevoerd vanaf het plaatsen van de bestelling tot het opleveren van de certificaten. Aanrader!

Ga zo door

Muysers & Muysers BV

Ik heb met bedrijf een positieve ervaring mee.

Mauri Research & Technology

Erg tevreden op de manier hoe de Harddisk's vernietigd zijn

G. Schol / Gloudemans

Het contact verliep soepel en snel. Ook de persoon die de apparatuur ophaalde werkte keurig en snel.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Snelle mogelijkheid tot maken van een afspraak is een plus punt.

Driessen Vastgoed

Afvoer van 2 printers en een telefooncentrale. Vriendelijke service en snel en goed geregeld.

Wel betere afspraken maken met de klant. Wat er precies opgehaald wordt en de prijs ervoor!

Administratieve afhandeling prima.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Communicatie met de klant (vooral het eerste contact). (prijs)afspraken over wat en hoe kan veel beter.

De rest is prima geregeld!