2025 beoordelingen

Service datavernietiging
Onze chauffeur

2025 Reviews

Bekijk 't

Datavernietiging en recyclen van beeldschermen en pc's

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Aardige mensen, maar opvolging na telefonisch contact was niet zo goed, ik kreeg geen bevestiging, daar moest ik nog een keer voor terugbellen, ik had nog een vraag nagestuurd die niet werd... Aardige mensen, maar opvolging na telefonisch contact was niet zo goed, ik kreeg geen bevestiging, daar moest ik nog een keer voor terugbellen, ik had nog een vraag nagestuurd die niet werd beantwoord, afstemmen datum van ophalen verliep een beetje rommelig. Dus professionele uitstraling is minder, maar wel plus: vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als aan de deur.

Peter Jager (ITM)

Een goed en betrouwbaar partner.

N.v.t.

APS Pensioenteam

Helemaal prima

Callas Nederland

Professioneel bedrijf. Na het eerste contact en de offerte diverse links gekregen met de werkwijze en filmpjes. Het feit dat men alleen de vernietiging van datadragers in rekening brengt en dan de... Professioneel bedrijf. Na het eerste contact en de offerte diverse links gekregen met de werkwijze en filmpjes. Het feit dat men alleen de vernietiging van datadragers in rekening brengt en dan de overige it spullen zo meeneemt maakt dat ze een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben.
Je kunt/moet zelf zien hoe de datadragers de shredders in verdwijnen nadat de barcode van elke harddisk gescand is. Fantastisch gezicht.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Jullie moesten noodgedwongen de afspraak verzetten. De communicatie hierover kan pro-actiever. Ik moest er zelf achteraan bellen toen men niet op de juiste tijd op kwam dagen. De vervolgafspraak was... Jullie moesten noodgedwongen de afspraak verzetten. De communicatie hierover kan pro-actiever. Ik moest er zelf achteraan bellen toen men niet op de juiste tijd op kwam dagen. De vervolgafspraak was echter snel gemaakt en uitstekend nagekomen.

Anne Volgering

Ondanks dat de mail in eerste instantie niet door was gekomen, hele nette afhandeling en excuses voor de latere reactie. Zeer tevreden!

R. van Bergen / Gemeente Hilversum

Dit bedrijf doet wat het beloofd, goede service en duidelijke afspraken.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Goede website met veel informatie, snelle reactietijd, afspraak is afspraak.

Troy Velasquez

Uitermate tevreden!

Meditel Gezondheid BV

Ophalen en afvoeren van hardware ging duidelijk, snel en professioneel.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Niet directe verbeterpunten, alles goed op orde.

fleetkennis B.V.

Vriendelijke aardige mensen. Afspraak is afspraak.

VRW BV

Werd telefonisch uitstekend geholpen, was zelfs erg vermakelijk. Na de eerste afspraak kwam het niet goed ivm tijdgebrek en na de tweede afspraak dat er gebeld zou worden voor een tijd, stonden ze... Werd telefonisch uitstekend geholpen, was zelfs erg vermakelijk. Na de eerste afspraak kwam het niet goed ivm tijdgebrek en na de tweede afspraak dat er gebeld zou worden voor een tijd, stonden ze opeens voor de deur. Verder niks op aan te merken.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Chauffeur zou er wat verzorgder uit mogen zien, was wel erg vriendelijk en professioneel.