2025 beoordelingen

Service opkoop
Service datavernietiging
Onze chauffeur

2025 Reviews

Alfa Accountants en Adviseurs (D. Kroneman)

Uitermate tevreden en snelle afhandeling

Sterke punten, verbeterpunten of tips

uitermate tevreden en snelle afhandeling

Soeteman

Afspraken zijn allemaal netjes nagekomen. Netjes op tijd gearriveerd en prima service.

Centric Solution Engineering

Snel contact. Duidelijke afspraken. Prima eigenlijk

E. v. Uffelen

Prima service

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Chauffeur hebben we niet mee te maken gehad maar moest ik wel invullen.

W. van den Hoven

Snelle afhandeling

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Men kan duidelijkere afspraken maken over wanneer en hoe laat men komt. Sneller beantwoorden van de e-mail.

BoWare IT Services

Prima afgehandeld via webformulier en chaffeur. Via mail niet voldoende bereikbaar.

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Extra zorg bij het beantwoorden van mail. Nu soms geen antwoord ontvangen. Graag een melding betreffende dag-deel vóór de ophaaldatum of 's morgens vroeg OP de afhaaldatum.....nu moeten we de hele... Extra zorg bij het beantwoorden van mail. Nu soms geen antwoord ontvangen. Graag een melding betreffende dag-deel vóór de ophaaldatum of 's morgens vroeg OP de afhaaldatum.....nu moeten we de hele dag paraat staan.
Pas het formulier van deze enquete aan: service datavernietiging en telefonisch contact waren bij mij NVT maar kon die NIET aangeven!

luc van gils

Sterke punten, verbeterpunten of tips

sterke punten is zonder twijfel de mobiele harddisk verniet wagen.

Stratumse Apotheek

Via internet gezocht en snel geregeld. Goed, maar voor 1 artikel wel duur

Prodware Nederland

Tevreden over de samenwerking

Sterke punten, verbeterpunten of tips

De communicatie tussen Steef en Gregor zou misschien beter kunnen. Zaken die met Gregor zijn besproken waren niet bekend bij Steef. ging ditmaal om een annulering van plaats en datum van shredderen.... De communicatie tussen Steef en Gregor zou misschien beter kunnen. Zaken die met Gregor zijn besproken waren niet bekend bij Steef. ging ditmaal om een annulering van plaats en datum van shredderen. Steef stond voor niks aan de deur bij de klant, Philips, terwijl eea bekend was bij Gregor.

Verder Top! Ook Philips was zeer te spreken.

Tjoapack Netherlands B.V.

Positief

Sterke punten, verbeterpunten of tips

Snelle reacties en duidelijke communicatie.