Jan Boonstra

Prima tassen van hoge kwaliteit. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Vlotte en zelfs bij de tweede bestelling zeer vlotte levering. Prima over gecommuniceerd.
Keep on!

5 - sterrenbedrijf
goede heldere site

niets kunnen bedenken helaas.(of juist goed :))

Nick

Erg snelle mail reactie. Zo snel heb ik het nog niet mee gemaakt. Heel veel gemailed over de beschikbaarheid van specifieke tassen, nadat bleek dat bij mijn eerste bestelling de tas wel erg klein... Erg snelle mail reactie. Zo snel heb ik het nog niet mee gemaakt. Heel veel gemailed over de beschikbaarheid van specifieke tassen, nadat bleek dat bij mijn eerste bestelling de tas wel erg klein was. Fantastisch om te zien dat er nog bedrijven zijn die klantcontact zo serieus nemen.

De erg snelle mail reactie. Goed communicatie is erg belangrijk en het is zeer fijn te zien dat deze webshop dit snapt.

Het was jammer dat de voorraad niet helemaal klopte op de website, maar dit is achteraf geen probleem geweest.

Overzichtelijk, prima prijs, goede foto's en snelle levertijd.

Snelle levertijd, betrouwbaar

Direct contact over levering

Michiel Elshof

Goede winkel en mooie tas. Levering snel en product in lijn met verwachting.

Zou leuk zijn als de producten gecustomized kunnen worden, naam, embleem, stofje, vakken

Snelle levering en verzorgingsproducten meegeleverd als extra

Ik heb recent een prachtige gas besteld. Ondanks het feit dat de tas niet op voorraad was, werd hij snel geleverd!

ik werd gebeld omdat mijn tas later leverbaar was, goede service!

Lotte

Heel blij met de tas. Op de foto toont die groter maar verder heel tevreden ?? bedankt!

Website 1 tas besteld

email van te late levering