Klaas Huls

DIK IN ORDE VLOT GEHOLPEN TIJDEND TELEFONISCH CONTACT OOK DE BESTELLING VLOT GELEVERD GEWOON EEN DIKKE DUIM

Brigitte Schoone

Snelle verzending en lieve commentaar

jantje MIJLOF

PRIMA

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

service prima maar ik vond het best moeilijk om de goede maat ring te kiezen. Dat mag voor mij duidelijker vooral omdat ik geen groeiring had gekozen maar losse ringen.

Margriet Andringa

Jolanda van den Assem

Moniek Passenier

Super service. Snelle levering. Netjes in cadeau verpakking verpakt zoals verzocht. Er zat een handgeschreven kaartje bij en een briefje waar duidelijk op stond in welke pakje wat zat. Doet heel... Super service. Snelle levering. Netjes in cadeau verpakking verpakt zoals verzocht. Er zat een handgeschreven kaartje bij en een briefje waar duidelijk op stond in welke pakje wat zat. Doet heel persoonlijk aan door het handgeschreven kaartje. Nu hopen dat de armbanden passen. Het is een kerstcadeau voor mijn man.

Marianne Hendriks

Duidelijke website, communicatie verloopt via mail prima

SaarG

Super! Oorbellen waren uit voorraad, stuurde een WhatsApp berichtje en zorgde dat ik deze toch ken bestellen. Super service en vlot!

Natalie Tenniglo

Moest het voor veel geld terug zenden. Ik ga niet meer bij jullie shoppen op deze manier

Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!

De maat klopte niet was veel te groot

Sanne Duenk-Waalders

Super goed! Zeer vriendelijk contact, mooie producten, netjes verpakt en snel geleverd! Meer dan tevreden!