Levertijd
Productinformatie

Ans Gils-van der Coelen / Gico Post

Superervaring. Voor de 5e keer op rij navigatiesystemen besteld en de service, uitleg en snelheid zijn super.

Wellicht ook in Breda een ophaalpunt, omdat dit voor ons aanzienlijk dichterbij is.

wim schaar

Ik vind het goed ga zo door

heeft geen tips

Frans Speerstra

Snelle reactie op een vraag inclusief een bevredigend antwoord . Komt nog extra bij : zeer snelle levering van het gevraagde product .

Geen tips

Wim

Kreeg Blaupunkt tv niet geïnstalleerd. In eerste instantie een andere tv ontvangen. Deze gaf hetzelfde probleem. Bleek met diverse instellingen te maken die aangepast moesten worden. Team heeft... Kreeg Blaupunkt tv niet geïnstalleerd. In eerste instantie een andere tv ontvangen. Deze gaf hetzelfde probleem. Bleek met diverse instellingen te maken die aangepast moesten worden. Team heeft alle mogelijke moeite gedaan om dit op te lossen en is uiteindelijk snel geregeld.

Kan niet beter!

Hans Swiers

Uitstekend

Harry Schepers

Correct

Ron van de Beek

Hele strakke aanbieding qua prijs en bijzonder vlotte levering zelfs net voor de Kerstdagen! Vandaag besteld morgen in huis wordt door iZi-Deals zeker waar gemaakt! Klasse!

Boxtel Hoefnagels

Wij hebben een tv besteld bij izi deals maar helaas er was iets mee, kontact gehad met izi deals en binnen een paar uur was alles opgelost!
De service is daar echt super evenals de prijzen want...
De service is daar echt super evenals de prijzen want ze zijn echt spotgoedkoop en dat in combinatie met de service echt super gewoon wij zijn wel zo blij met de tv!
Ga zo door izi deals waren alle bedrijven maar zo als izi deals.
Bedankt voor alles mvg Edwin en kim van Boxtel hoefnagels

Gewoon doorgaan zo echt super!!!

Pieter Vonk

De levering was goed

Voor mijn Motorola had ik een 3in 1 simkaart van Vodafone gekocht, maar die paste niet, het moet een Nanokaart zijn en ook Prepaid. Ik heb al een mail van Belsimpel gekregen hoe ik die kan bestellen.

Reactie iZi-Deals:

Beste Pieter, Jammer om te horen dat de 3 in 1 simkaart van Vodafone niet lijkt te passen. Deze Vodafone simkaart is echter gewoon te gebruiken als zowel SIM, miniSIM en nanoSIM, hiervoor hoeft u... Beste Pieter, Jammer om te horen dat de 3 in 1 simkaart van Vodafone niet lijkt te passen. Deze Vodafone simkaart is echter gewoon te gebruiken als zowel SIM, miniSIM en nanoSIM, hiervoor hoeft u alleen het simkaartje in de juiste maat uit het houdertje te drukken.
Wij zullen u de instructies hiervoor doen toekomen.
iZi-Deals

Goede ervaring, snel geleverd en zoals verwacht.