Levertijd
Productinformatie

Goede advisering over producten

Ine

Perfecte levering, goedkoper dan elders

Witgoed Service W.A Vijn

Had hier nog nooit van gehoord, maar had een onderdeel nodig van een Tom Tom navigator en kreeg dit bedrijf op mijn scherm. Het juiste onderdeel was op voorraad, en wat wil je dan nog meer dan dat... Had hier nog nooit van gehoord, maar had een onderdeel nodig van een Tom Tom navigator en kreeg dit bedrijf op mijn scherm. Het juiste onderdeel was op voorraad, en wat wil je dan nog meer dan dat je het de volgende dag in huis hebt.
En dat is gelukt!
Perfect!

Ik zou het niet weten te bedenken

Vlot en betrouwbaar geholpen

nee, niet nodig

JH Verruijt

De levering is zonder probleem en op tijd aan gekomen, en het bestellen was ook gemakkelijk.

A.H.H. van Bijleveld

Voor de eerste keer een aankoop gedaan en ben uiterst tevreden. ze doen wat ze beloven en leveren snel zoals mag worden verwacht binnen 2 dagen

in de bevestiging stond dat de bestelling gereed was voor verzending maar bij aflevering stond afhalen in Barendrecht dus voor mij onduidelijk en heb na 5 dagen gebeld omdat het nog niet geleverd... in de bevestiging stond dat de bestelling gereed was voor verzending maar bij aflevering stond afhalen in Barendrecht dus voor mij onduidelijk en heb na 5 dagen gebeld omdat het nog niet geleverd was en was de volgende dag al ontvangen dus opgelost en een uitstekende service

Pieter Pouwel

Snel besteld en snel bezorgd.

----

Alles goed en snel geregeld

Ik had graag wat meer duidelijkheid over wanneer het pakje gebracht ging worden, toevallig dat ik die middag thuis was..

Snelle levering en goed verpakt!