Levertijd
Productinformatie

kessels

nee

Anoniem/ geen publcatie

Alles wat ik ervaren heb met iZi - dit was de eerste keer- is helemaal positief.
Het product voldoet niet aan mijn verwachting ( ligt aan mij, niet aan het product ).Daarover had ik vanmorgen een telefoongesprek.
Zeer klantvriendelijk!

Geen.

Verzenden was snel en netjes

Ik miste een bevestigingsmail na bestellen en een mail na verzenden zodat ik weet wanneer ik het pakje kan verwachten.

Reactie iZi-Deals:

Beste klant,
De bevestigingen van de bestelling en verzending worden automatisch verzonden, helaas komen deze steeds vaker terecht in 'spam' of 'ongewenste mail' mappen van bv. Hotmail, Yahoo en Gmail accounts.
Waarschijnlijk is dit in uw geval ook gebeurd.
team iZi-Deals

Coen

Top! Bevestigingmail gemist want kwam in spambox, mailtje gestuurd naar klantenservice en binnen een uur respons

Leo Slotboom Utrecht

Eerdere keer TomTom gekocht snelle levering.Ben tevreden.

Geen verbeterpunten prima zo

Tom Tom navigatie besteld op zaterdag .Dinsdag al in huis.

Prima. Ik had de tomtom easy porthouder snel in huis.

Helemaal goed want de bestelling lag twee dagen later in de bus

Wij hadden een iPad gekocht van meer dan 600,-. Ik had het fijn gevonden als ik een mail had gekregen wanneer de bestelling was opgestuurd. Dat geeft altijd een fijn gevoel. Nu moest ik zelf steeds... Wij hadden een iPad gekocht van meer dan 600,-. Ik had het fijn gevonden als ik een mail had gekregen wanneer de bestelling was opgestuurd. Dat geeft altijd een fijn gevoel. Nu moest ik zelf steeds de bestelling volgen via een link en bestelnummer

Reactie iZi-Deals:

Beste klant,
Als de bestelling door ons is verzonden ontvangt u van ons een e-mail met hierin de track/trace code van uw bestelling en een link naar de website van PostNL waar u de bestelling kunt traceren. Mogelijk is deze e-mail in uw 'ongewenste' of 'spam' mail terecht gekomen.
Onze excuses voor het ongemak.
team iZi-Deals

nee

Snelle service en attentvol; kreeg extra bevestigingsmateriaal nagezonden