Levertijd
Productinformatie

Nicky

Makkelijk, snel en op tijd bezorgd.

De levering was prima en snel zoals beloofd. Het e-mailcontact liep helaas niet, ik begrijp niet waardoor, maar ik heb geen enkele mail ontvangen wat betreft de bevestiging van mijn bestelling en... De levering was prima en snel zoals beloofd. Het e-mailcontact liep helaas niet, ik begrijp niet waardoor, maar ik heb geen enkele mail ontvangen wat betreft de bevestiging van mijn bestelling en mijn vragen daaromtrend. Ook niet in mijn spam map. Wel had ik prima contact met een medewerker toen ik de volgende dag belde. ik ben zeer correct te woord gestaan.

Gelissen

Positief correct

Goede ervaring

Gerard

Snelle levering en goede service. De meegeleverde kabel van de TomTom Go 51 was defect. Izz-deals heeft een tijdelijke kabel gestuurd en regelt via TomTom een nieuwe.

Snelle levering, scherpe prijs.

Redelijk

Reactie iZi-Deals:

Beste,
In veel gevallen wordt er door de fabrikant uit milieu- en kosten besparing nog slechts een 'quick start'-handleiding meegeleverd.
Een ‘quick start’-handleiding is een beknopte...
Beste,
Een ‘quick start’-handleiding is een beknopte gebruiksaanwijzing welke bestaat uit slechts enkele afbeeldingen en kleine stukjes tekst. De quickstart is een handleiding die bedoeld is om snel aan de slag te gaan met een product, zonder dat er een grote tijdsinvestering nodig is om een handleiding te lezen. Gewoonlijk staan alleen de hoofdfuncties of eenvoudigste instellingen van een product uitgelegd en wordt u voor de uitgebreide handleiding doorverwezen naar de website van de fabrikant of staat de uitgebreide handleiding op het apparaat zelf.
iZi-DEALS klantenservice

Super en snelle levering top!!!