J.Terpstra en familie Harms

Nade aanvraag per telefoon zijn de graven binnen een week heel mooi opgeknapt. Ik ben tevreden over uw werk.

Tineke Broersma

Positief. Jimmy reageert snel op mail, vraagt realistische prijs, geeft helder het tijdspad aan en levert goed en mooi resultaat. De marmeren steen van mijn broertje is weer als nieuw maar wel met... Positief. Jimmy reageert snel op mail, vraagt realistische prijs, geeft helder het tijdspad aan en levert goed en mooi resultaat. De marmeren steen van mijn broertje is weer als nieuw maar wel met de uitstraling van een 50 jaar oud grafsteentje. Heel mooi. Wij zijn erg tevreden.

A. v.d. Heide.

Alles zeer correct afgehandeld. Mooi werk geleverd voor de afgesproken prijs.

Tineke Groenewoud

Persoonlijk benaderd tijdens werkzaamheden in ons de dorp. Dhr de Haan heeft ons een offerte toegestuurd en per mail is alles verlopen. Foto’s toegestuurd gekregen van het opgeknapte graf van onze... Persoonlijk benaderd tijdens werkzaamheden in ons de dorp. Dhr de Haan heeft ons een offerte toegestuurd en per mail is alles verlopen. Foto’s toegestuurd gekregen van het opgeknapte graf van onze vader. En wat is het mooi gedaan! Super blij mee!
Keurig en afspraken nagekomen!
Wij zijn erg tevreden.

Sietse

Degelijk vakwerk!

Anna

Fijn en snelle contact

A.G.Stoevelaar

J.de.Haan Grafonderhoud is een bedrijf met liefde voor het vak.
In alles kun je zien dat ze weten waarvoor ze staan.
Heb het graf van mijn ouders laten restaureren (tekst was na 44 jaar...
J.de.Haan Grafonderhoud is een bedrijf met liefde voor het vak.
In alles kun je zien dat ze weten waarvoor ze staan.
Heb het graf van mijn ouders laten restaureren (tekst was na 44 jaar heel slecht meer te lezen en voor de rest ook gedateerd) maar zei hebben dit echt zeer professioneel hersteld.

Reactie J. de Haan Grafonderhoud:

Bedankt voor de mooie opdracht en deze mooie review.

Narda Ruwen

Als zeer kundig en meedenkend

Reactie J. de Haan Grafonderhoud:

Bedankt voor de mooie review en het delen van uw ervaring.

Sijbranda

De werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

Dank voor uw reactie

Freek Scheffer

Prettig kontact gehad en uitstekend onderhoud verricht. Het graf ziet er weer mooi uit.

Reactie J. de Haan Grafonderhoud:

Bedankt voor het delen van uw ervaring.