Wat vond je van de locatie?
Wat vond je van de catering?
Wat vond je van de service?

Platform Formalities Officers

We hebben een succesvol evenement gehad, mede dankzij de medewerkers van de Jaarbeurs. We konden al vroeg gebruik maken van onze zaal en er kwam al snel iemand langs om eea door te spreken. Ook... We hebben een succesvol evenement gehad, mede dankzij de medewerkers van de Jaarbeurs. We konden al vroeg gebruik maken van onze zaal en er kwam al snel iemand langs om eea door te spreken. Ook tijdens het event konden we snel iemand vinden als we hulp nodig hadden en was er flexibiliteit om bijvoorbeeld iets eerder te lunchen

Masterclass Merken - Platform Formalities Officers

Stichting KMVK

Vergadering KMVK

Ilse Diks

Tijdens de lunch waren na 10 minuten alle broodjes al op, dit doordat er meerdere groepen van moesten lunchen, niet alleen onze groep. De vaat werd in de zaal niet opgehaald tussen de middag, had ik... Tijdens de lunch waren na 10 minuten alle broodjes al op, dit doordat er meerdere groepen van moesten lunchen, niet alleen onze groep. De vaat werd in de zaal niet opgehaald tussen de middag, had ik wel verwacht. Er bleek een box het niet te doen in de zaal, maar dit is niet gemeld, kwamen wij achter toen presentatie al gehouden werd. Ik kreeg toen ik techniek belde te horen dat dit al bekend was en het pas die week erna gemaakt kon worden. Ik had dit graag vooraf gehoord. De technicus voor de opname, kon een losse box regelen, maar dit had de Jaarbeurs lijkt mij ook kunnen doen.

Alpina Group

NIRPA

De samenwerking met de Jaarbeurs is erg prettig. Voorafgaand is er uiterlijk binnen een tot een paar werkdagen reactie maar vaak op de dag zelf. Op de congres-dag worden vragen supersnel opgepakt en... De samenwerking met de Jaarbeurs is erg prettig. Voorafgaand is er uiterlijk binnen een tot een paar werkdagen reactie maar vaak op de dag zelf. Op de congres-dag worden vragen supersnel opgepakt en afgehandeld.

NIRPA congres 2024

JLN

Het contact en de samenwerking in voorbereiding en uitvoering is goed bevallen.

JLN jaarcongres

BGN

Zeer prettig

ALV nascholing bgn

Mariëlle Vosbeek

Goede samenwerking - snelle response en opvolging na offerte-aanvraag, maar ook bij tussentijdse vragen of anpassingen. Fijn om op de dag zelf door een dutymanager ontvangen te worden die gedurende... Goede samenwerking - snelle response en opvolging na offerte-aanvraag, maar ook bij tussentijdse vragen of anpassingen. Fijn om op de dag zelf door een dutymanager ontvangen te worden die gedurende het event goed zichtbaar is.

IPO - Vinger aan de pols pMIEk

Fondsenwerving.nl BV

Topmensen, aardig, hulpvaardig, professioneel

Vakdag fondsenwerving

Sandra Nonhebel Projecten

Voor meerdaagse beurs lunchpakketten dagelijks afwisselen - veel hetzelfde.

Be!eef

Tashina Veerman

Meerdere events hier georganiseerd. De organisatie met Moniek verloopt altijd fijn en ook op de locatie zelf worden wij goed ontvangen door de gastvrouwen. De beveiliging reageert altijd nors als... Meerdere events hier georganiseerd. De organisatie met Moniek verloopt altijd fijn en ook op de locatie zelf worden wij goed ontvangen door de gastvrouwen. De beveiliging reageert altijd nors als wij spullen komen brengen of ophalen en geeft altijd moeite. Bij het ophalen was het rolluik en de hal gesloten, terwijl hier andere afspraken over waren. Ik vind persoonlijk dat jullie standaard aanbod voor lunch en borrel vegetarisch is bizar! In de evaluatie werd aangegeven dat het wel aangevraagd had kunnen worden. Persoonlijk vind ik het omgekeerde wereld. Veel klachten over de borrel en lunch gehad.

Think