Wat vond je van de locatie?
Wat vond je van de catering?
Wat vond je van de service?

Nicole Rekkers/Novartis Pharma B.V.

Ontvangst, locatie: prima. Eten (stampotjes) vielen tegen. Heel leuk zijn de duurzame uittingen en duurzame koers van Jaarbeurs.

Wilbur de Kruijf / Stichting MAD

Prima geregeld. alles stond klaar. eten was goed.

Brenda Struve

Positieve ervaring. Veel is mogelijk en er wordt goed meegedacht. Snel schakelen was vanwege drukte met events soms wat minder goed mogelijk.

Arjan Vaandrager

Positief

Carole Grootenboer

Goede voorbereiding en op de dag zelf ook alles prima geregeld. Wel stond onze eventmanager een uur te laat ingeroosterd en konden we de avond van tevoren niet opbouwen via de laad-en los ruimte... Goede voorbereiding en op de dag zelf ook alles prima geregeld. Wel stond onze eventmanager een uur te laat ingeroosterd en konden we de avond van tevoren niet opbouwen via de laad-en los ruimte zoals afgesproken

Miranda van de Weem

Han Bosman

Voortraject prima. Uitvoering redelijk. Catering was voldoende maar kan beter.

Mariëlle Harlé

Helaas gingen er wat zaken mis en moest er geschakeld worden. Gelukkig waren wij op tijd en was jaarbeurs zo flexibel om dit goed op te lossen. Het heeft wel voor wat stressvolle momenten gezorgd... Helaas gingen er wat zaken mis en moest er geschakeld worden. Gelukkig waren wij op tijd en was jaarbeurs zo flexibel om dit goed op te lossen. Het heeft wel voor wat stressvolle momenten gezorgd maar uiteindelijk goed opgelost.

Myrtel Catshoek

We hebben een erg fijne en goede ervaring met ons evenement bij de Jaarbeurs. Alles was goed geregeld en als er punten minder gingen, werd er snel geschakeld om het op te lossen.