We hadden in januari 2020 een congres in de Jaarbeurs
Gul
Jaarbeurs is een mooie locatie voor grote bijeenkomsten, alleen wel jammer dat de ingang van de zaal voor heel veel gasten van ons niet helemaal duidelijk was. Ook was de hal inrichting en techniek...Jaarbeurs is een mooie locatie voor grote bijeenkomsten, alleen wel jammer dat de ingang van de zaal voor heel veel gasten van ons niet helemaal duidelijk was. Ook was de hal inrichting en techniek niet helemaal naar wens, maar deze is wel na goed overleg verholpen door vriendelijke en behulpzame medewerkers.
VUmc Academie
Gastvrij en oplossingsgericht
bureau-prevents
Zeer fijne partij om mee samen te werken.
moa
Alles goed voor elkaar, prettige samenwerking, professionele begeleiding
CyclusManagement
Jaarbeurs is en blijft een toplocatie voor het houden van workshops en bijeenkomsten. Mooie zalen, super catering, en aardige mensen die je snel te hulp schieten als er even wat mis gaat.
Instondo
Zeer goed, alle zorgen worden uit handen genomen
mark two academy
Echt fantastisch georganiseerd, zowel de ontvangst, logistiek in de zaal en in de breakout ruimtes, begeleiding van onze deelnemers, alles geheel coronaproof. Een geweldige ervaring met zeer...Echt fantastisch georganiseerd, zowel de ontvangst, logistiek in de zaal en in de breakout ruimtes, begeleiding van onze deelnemers, alles geheel coronaproof. Een geweldige ervaring met zeer positieve feedback van deelnemers.