Niet slecht alleen een slechte levering tor 2 x toe vrij moeten nemen omdat ze het 1 keer vergeten waren en en de 2de keer zouden ze al vroeg komen maar kwamen pas om 11 uur dus vandaar 2 dagen...Niet slecht alleen een slechte levering tor 2 x toe vrij moeten nemen omdat ze het 1 keer vergeten waren en en de 2de keer zouden ze al vroeg komen maar kwamen pas om 11 uur dus vandaar 2 dagen vrij moeten nemen
Gerard MOL
Jan kan er wat van....
Theo Reijnen
Isolatie kopen.
Bastiaan Kouijzer
Jammer dat ze niet optijd kunnen leveren. Vervolgens het wantwoird krijgen maar wij hebben het er optijd uit gedaan 1 dag van te voren terwijl de vervoerder minimaal 3 dagen levertijd heeft. Na...Jammer dat ze niet optijd kunnen leveren. Vervolgens het wantwoird krijgen maar wij hebben het er optijd uit gedaan 1 dag van te voren terwijl de vervoerder minimaal 3 dagen levertijd heeft. Na bellen met de vervoerder kon het de volgende dag nog extra vroeg met de vracht mee. Als verkoper moet je aan je aflever dag voldoen.
Rik Berton
Zeer correct en tevreden
Bert Steiger
Zeer goede ervaring. Snelle levering
andy kelderman
Sanne Smeets
Heel goede service, snelle levering, vriendelijke en behulpzame bezorging!