Zeer goed
Reactie Jan de Isolatieman:
Beste Rick,
Bedankt voor uw review we hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.
Beste Rick,
Beste Peter,
Beste Niki,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring bij ons. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u enige hinder heeft ondervonden. Al...
Beste Rob,
Beste Toine,
Bedankt voor uw review.
Het kan echter niet de bedoeling zijn geweest om een incomplete order af te sturen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
We hopen u nog eens...
Beste Jarl E,
Beste Rene,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring bij ons. Het spijt ons te horen dat uw levering niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u enige hinder heeft ondervonden. Al...
Beste Peter,
Beste E,