Klantenservice

Rick Van der Wijk

Zeer goed

Beste Rick,
Bedankt voor uw review we hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.

John Hillebrand

Niet echt ervaring met uw bedrijf

Peter Bakker

Efficient

Beste Peter,

Niki

Slecht

Beste Niki,
Beste Niki,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring bij ons. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u enige hinder heeft ondervonden. Al uw opmerkingen worden doorgegeven aan het management zodat wij onze kwaliteit kunnen verbeteren.
Misschien kunnen we nog iets voor beteken door contact op te nemen met onze klantenservice
U kunt ons mailen via ‘Klantenservice@jandeisolatieman.nl’ mocht er in de toekomst ooit nog een misverstand zijn.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
We hopen u nog eens terug te zien in de webshop of wellicht op locatie te Oss.

Rob De Roos

Goede en nette levering van 50m2 pir plaat(60x120).

Beste Rob,

Toine Heeren

Niet de hele bestelling is geleverd

Beste Toine,
Bedankt voor uw review.
Het kan echter niet de bedoeling zijn geweest om een incomplete order af te sturen.
We hopen u nog eens...
Beste Toine,
Bedankt voor uw review.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
We hopen u nog eens terug te zien in de webshop of wellicht op locatie te Oss.

Jarl E

Goede service, groot assortiment en snelle levering.

Beste Jarl E,

Rene van Gelder

Ik had spullen besteld voor het isoleren en dichtmaken van mijn dak met epdm. De snelheid van leveren was prima totdat een chauffeur een paar uur voor levering mij opbelde en mij vertelde dat een... Ik had spullen besteld voor het isoleren en dichtmaken van mijn dak met epdm. De snelheid van leveren was prima totdat een chauffeur een paar uur voor levering mij opbelde en mij vertelde dat een product niet op voorraad en dus niet geleverd kon worden. Dit was niet heel handig ivm de planning die ik had. Dit had toch wel even op de website kunnen staan. Ook had ik graag even willen weten wanneer het niet geleverde product dan wel binnen zou komen maar dit kon ik nergens vinden en pas 2 weken later lag het op mijn adres in de regen zonder er iets van gehoord te hebben.

Beste Rene,
Beste Rene,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring bij ons. Het spijt ons te horen dat uw levering niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u enige hinder heeft ondervonden. Al uw opmerkingen worden doorgegeven aan het management zodat wij onze kwaliteit kunnen verbeteren.
We hopen u nog eens terug te zien in Oss of wellicht in de webshop.

Peter Duré

Super