Klantenservice

Dave

Erg tevreden. Snel en netjes geleverd

Beste Dave,
Bedankt voor uw review we hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.

Geert Leusman

Xeer tevreden op alle denkbare punten

Beste Geert,

Joren van Werven

Snelle levering, correct volgens de afspraken. jammer dat er schade was aan de platen die besteld heb.

Beste Joren,
Bedankt voor uw review.
Wat spijtig om te horen dat het product niet voldoet aan uw verwachtingen.
We zien dat hier door u nog geen contact voor is opgenomen. U kunt ons...
Beste Joren,
Bedankt voor uw review.
Wat spijtig om te horen dat het product niet voldoet aan uw verwachtingen.
We zien dat hier door u nog geen contact voor is opgenomen. U kunt ons mailen via onderstaande mailadres:
‘Klantenservice@jandeisolatieman.nl’ Zo kunnen we samen kijken voor een passende oplossing.
Excuses voor het ongemak.
We hopen u nog eens terug te zien in de webshop of wellicht op locatie te Oss

Michel Volmering

Snel geleverd

Beste Michel,

Johan Schrauwen

Uitstekend

Beste Johan,

Ronald Vervoort

Al meerde gekocht snelle en zeer vlotte levering !

Beste Ronald,

Tim Godijk

Beste Tim,

r Bodewitz

Beschadigde platen

Beste r,

Thomas Koppen

2 bestellingen gedaan waarvan 1 op 6 Mei bestelling geannuleerd, Bedrag zou binnen 10 werkdagen terug op de rekening staan. We zijn nu 21 dagen verder en nog steeds geen geld terug gekregen. Andere... 2 bestellingen gedaan waarvan 1 op 6 Mei bestelling geannuleerd, Bedrag zou binnen 10 werkdagen terug op de rekening staan. We zijn nu 21 dagen verder en nog steeds geen geld terug gekregen. Andere bestelling werd keurig geleverd op de afgesproken plek.

Beste Thomas,
Bedankt voor uw review.
Wij streven ernaar om retouren en credits binnen 10 werkdagen te behandelen, ik maak voor u een aantekening dat dit zsm wordt opgepakt.
We hopen u...
Beste Thomas,
Bedankt voor uw review.
We hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.

J.R. Pereira

Jammer dat ik de geen pirgips platen kreeg.

Beste Gino,
Beste Gino,
Bedankt voor uw review.
We hebben meermaals contact met u gehad omtrent uw bestelling omdat u ervan overtuigd bent het verkeerde geleverd te hebben gekregen, wij zijn zo spoedig mogelijk van start gegaan om dit voor u op te lossen. Helaas kwamen wij erachter dat u precies gekregen heeft wat u besteld had na meerdere malen gemaild en gebeld te hebben, waarna u er nog heel zeker van was dit verkeerd was gegaan.
Wij hebben ons uiterste best voor u gedaan.
We hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.