Erg tevreden. Snel en netjes geleverd
Reactie Jan de Isolatieman:
Beste Dave,
Bedankt voor uw review we hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.
Beste Dave,
Beste Geert,
Beste Joren,
Bedankt voor uw review.
Wat spijtig om te horen dat het product niet voldoet aan uw verwachtingen.
We zien dat hier door u nog geen contact voor is opgenomen. U kunt ons...
Beste Michel,
Beste Johan,
Beste Ronald,
Beste Tim,
Beste r,
Beste Thomas,
Bedankt voor uw review.
Wij streven ernaar om retouren en credits binnen 10 werkdagen te behandelen, ik maak voor u een aantekening dat dit zsm wordt opgepakt.
We hopen u...
Beste Gino,
Bedankt voor uw review.
We hebben meermaals contact met u gehad omtrent uw bestelling omdat u ervan overtuigd bent het verkeerde geleverd te hebben gekregen, wij zijn zo spoedig...