Net bedrijf ik had wat verkeerd besteld werd keurig en zonder probleem ,retour genomen en het juiste geleverd ,dank daar voor
wilfred van den Hurk
Raoul De Poorter
Henk Klijn
Twee keer een bestelling gedaan, twee keer probleemloos uitgevoerd!
Stefan
Goede en snelle service
Jan den Draak
Goede kwaliteit, redelijke prijs, snel leverbaar
Erwin
Snelle levering en goede prijs
Jasper Nijboer
Goede ervaring, groot assortiment, makkelijk online bestellen tegen scherpe prijzen. Afhalen mogelijk.
Krystle
Wanneer je goede ervaring hebt met een bedrijf wil je dit graag delen zodat andere mensen ook weten waar ze iets kopen en hoe. Toen we de bestelling plaatsden waren wij zeer tevreden, alsook...Wanneer je goede ervaring hebt met een bedrijf wil je dit graag delen zodat andere mensen ook weten waar ze iets kopen en hoe. Toen we de bestelling plaatsden waren wij zeer tevreden, alsook het idee dat je van een heel grote order, mocht er enkele PIT-platen overblijven, deze mocht retouren. Blijken wij nu 2 weken te laat, want je moet binnen 14 dgn retouren. Wij zijn met een heel grote verbouwing bezig, wat maakt dat de platen niet meteen na levering gemonteerd zijn. Dus ook niet binnen 14 dgn weten of we overhielden. Helaas houden ze voet bij stuk en laten ons nu zitten met rest platen, zonde van het geld en zonde van het milieu. En voor de toekomstige bestellingen zullen wij hier beter op letten wanneer een groot bouwmaterialen bedrijf zo’n korte retourtermijn hanteert.